Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki pomysl odnosnie lanego poniedzialku:)Niewiem czy wam sie to spodoba ale mysle ze bylo by fajnie.Juz wyjasniam co mam na mysli :).Zrobic taki event od godz 12- 15 gdzie gracze beda sie  lac woda  z odleglosci   3 m   dac kazdemu taki sam dmg wtedy z pukawki oczywiscie wytrzymka  i  umiejetnosci klasy nie dzialaly by. ale dac za to  exp 100% za zabicie z takiej pukawki zamiast he dac balony z woda zadajace 60 hp u kazdego. mysle ze byla by fajna zabawa :) Oczywiscito jest taka szybka mysl moja,zachecam do ulepszania tego pomyslu:) MOze  by tak Nagroda Dla najlepszego lej Wody:) Za zabojstwo dodal bym jeszcze apteczke  +20 hp

Edytowane przez PunKciK
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

fajny pomysł, dodać do tego nagrodę dla top graczy i może też dla klanu za topkę w tym evencie. Nagroda mogła by być mp. boost xp na iles h, albo dodatkowy xp za killa czy cos takiego(to samo dla klanu)

• Właściciel
Opublikowano

Pomysł sam w sobie nie jest zły, lecz za późno złożona propozycja, przez święta większość Administracji nie ma więc zwyczajnie nie wyrobilibyśmy się z czasem aby to wdrożyć. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.