Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Nowe serwery? - Ankieta dla społeczności

Nowe serwery  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. CS 1.6

• Diablo MOD
      6
    • Jailbreak
      28
    • COD 101 LVL (typowy HARD)
      11
    • GO:MOD
      17
    • BF2/BF4
      12
    • AIM/AWP
      28
    • Zombie + EXP
      14
    • Pokemod
      6
    • BaseBuilder
      8
  2. 2. CS 2

• Jailbreak
      29
    • BaseBuilder
      8
    • SURF
      17
    • Deathrun
      17
    • BHOP
      26
    • DeathMatch
      21
    • Only Pistol
      30
    • HVH
      7

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Hejo!

Chcielibyśmy przeprowadzić krótką ankietę dotyczącą przyszłych serwerów – jesteśmy ciekawi, czego według Was brakuje na naszej sieci i na jakich trybach najchętniej byście pograli. Ankieta obejmuje zarówno serwery CS 1.6, jak i CS2, więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Od dawna nie pytaliśmy Was o zdanie w tym zakresie, więc najwyższy czas posłuchać naszej społeczności i dowiedzieć się, czego tak naprawdę oczekujecie. Pytania mają formę wielokrotnego wyboru, więc możecie zaznaczyć kilka propozycji. Uwzględniliśmy mody, które według nas mają potencjał i realną szansę na rozwój – Wasze głosy pomogą nam w podjęciu decyzji, co warto dodać w przyszłości.

Zapraszamy do głosowania!

• Lubię to! 8
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie popełniajcie tego samego błędu co z CODem 801. Nie ma miejsca na CODa 101 gdy obecny COD to w zasadzie COD 150,5. Nie dzielcie społeczności.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Czemu brak surfa w 1,6 obecnie stoi tylko jeden pusty serwer, gdyby zrobić jakiegoś dobrego z levelami pewnie trochę ludzi by mogło znów zacząć grać :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobry jailbreak to coś, czego mi najbardziej brakuje w csie 1.6. Jest to rzadko spotykany aktualnie mod, a katujemy to duża społeczność, więc serwer na pewno nie będzie świecił pustką.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak chcecie mieć super serwer postawcie na Jailbreaka. 

Obecnie jest jeden dobrze prosperujący JB , który ma dziennie po 28 albo nawet i full osób. Jednak musi być to osoba,która zna się na tym trybie i paczka musi być napisana od 0 ,aby pozbyć się wszelkich błędów.

Obecnie sytuacja w 1.6 uległa poprawie i starzy wyjadacze wracają powspominać stare czasy CS'a. 

Wiadomo potrzebny jest duży nakład pieniężny,aby to miało ręce i nogi.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Czekamy na dobrego Jaila w dwójce. Tylko nie na podobe autora losowych tylko jak za starych czasów w 1.6 :) 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Surf z klasami (jakiś low lvl, max 201) w 1.6 albo surftimer w cs2.

Jeśli taki mod jak PB w 1.6 dał radę się rozwinąć to ze surfem powinno być łatwiej.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Serwer jailbreak to dobry pomysł. Ale CLASSIC, bez autobh (autobh ew. w ruletce.) 

Edytowane przez szympans
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Chętnie pograłbym na Surfie w CS2 :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam,
pomimo wielu trybów do wyboru w ankiecie, niestety nie został uwzględniony sewer mixowy (oczywiście w CS:1.6). Myślę, że wiele osób chętnie by zagrało ten tryb, w tym także ja. Grając na serwerze only DD2 zauważyłem wśród niektórych chęci do wspólnej gierki, więc na pewnie realnym byłoby uzbierać stałe grono graczy na ten tryb.

Zacznę od tego, iż taki serwer byłby bardzo tani w utrzymaniu ze względu na stosunkowo małą ilość slotów (bo tylko 11) oraz brak reklamy, która pożera lwią część środków przeznaczanych na dany serwer. Dodatkowo nie wymagałby on żadnych zmian, czyli raz dobrze zrobiony serwer może egzystować do końca swego żywota bez aktualizacji, które występują w przypadku innych serwerów (np. klasy na codzie czy skiny oraz rs'y na DD2 i innych).

Widziałbym to tak, że zostanie utworzona grupa steam (steam chat), na której znajdą się osoby chętne do gry i na tym chacie będzie się wołać ludzi na wspólną grę. Osoby chętne zbierałyby się na TS-ie sieci na specjalnie utworzonym kanale głosowym. Gdy zgromadzi się 10 osób zacznie się mix. Wybór składów, następnie teamów i mapy. Kolejno gracze rozejdą się na odpowiednie podkanały (TT, CT) na TS-ie i po trzykrotnym restarcie wykonanym przez rcona zaczynie się rozgrywka.

Wymaganiami, aby wziąć udział będzie sprawny mikrofon, steam bez aktywnej blokady VAC oraz brak innych przeciwskazań, typu ban aktywny ban za cheaty.

Serwer powinien posiadać odpowiednią paczkę, która usprawni niektóre procesy (jak np. wybór team'ów), rangę typu rcon oraz wyłącznie podstawowe mapy z CS:1.6. Natomiast na forum powinien znaleźć się odpowiedni dział z regulaminem serwera, aktualną listą rconów i osób zbanowanych na granie mixów oraz instrukcją obsługi rcona i planem rozgrywki.

Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej propozycji na nowy serwer.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
22 godziny temu, Strylec napisał(a):

Witam,
pomimo wielu trybów do wyboru w ankiecie, niestety nie został uwzględniony sewer mixowy (oczywiście w CS:1.6). Myślę, że wiele osób chętnie by zagrało ten tryb, w tym także ja. Grając na serwerze only DD2 zauważyłem wśród niektórych chęci do wspólnej gierki, więc na pewnie realnym byłoby uzbierać stałe grono graczy na ten tryb.

Zacznę od tego, iż taki serwer byłby bardzo tani w utrzymaniu ze względu na stosunkowo małą ilość slotów (bo tylko 11) oraz brak reklamy, która pożera lwią część środków przeznaczanych na dany serwer. Dodatkowo nie wymagałby on żadnych zmian, czyli raz dobrze zrobiony serwer może egzystować do końca swego żywota bez aktualizacji, które występują w przypadku innych serwerów (np. klasy na codzie czy skiny oraz rs'y na DD2 i innych).

Widziałbym to tak, że zostanie utworzona grupa steam (steam chat), na której znajdą się osoby chętne do gry i na tym chacie będzie się wołać ludzi na wspólną grę. Osoby chętne zbierałyby się na TS-ie sieci na specjalnie utworzonym kanale głosowym. Gdy zgromadzi się 10 osób zacznie się mix. Wybór składów, następnie teamów i mapy. Kolejno gracze rozejdą się na odpowiednie podkanały (TT, CT) na TS-ie i po trzykrotnym restarcie wykonanym przez rcona zaczynie się rozgrywka.

Wymaganiami, aby wziąć udział będzie sprawny mikrofon, steam bez aktywnej blokady VAC oraz brak innych przeciwskazań, typu ban aktywny ban za cheaty.

Serwer powinien posiadać odpowiednią paczkę, która usprawni niektóre procesy (jak np. wybór team'ów), rangę typu rcon oraz wyłącznie podstawowe mapy z CS:1.6. Natomiast na forum powinien znaleźć się odpowiedni dział z regulaminem serwera, aktualną listą rconów i osób zbanowanych na granie mixów oraz instrukcją obsługi rcona i planem rozgrywki.

Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej propozycji na nowy serwer.

jestem za

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za udział w ankiecie!

Oczekujcie nowych serwerów :jasperfajeczka:

• Lubię to! 2
  • 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.