Jump to content

Nowe serwery  

90 members have voted

1. 1. CS 1.6

• Diablo MOD
      6
    • Jailbreak
      28
    • COD 101 LVL (typowy HARD)
      11
    • GO:MOD
      17
    • BF2/BF4
      12
    • AIM/AWP
      28
    • Zombie + EXP
      14
    • Pokemod
      6
    • BaseBuilder
      8
  2. 2. CS 2

• Jailbreak
      29
    • BaseBuilder
      8
    • SURF
      17
    • Deathrun
      17
    • BHOP
      26
    • DeathMatch
      21
    • Only Pistol
      30
    • HVH
      7

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Owner
  • Popular Post
Posted

Hejo!

Chcielibyśmy przeprowadzić krótką ankietę dotyczącą przyszłych serwerów – jesteśmy ciekawi, czego według Was brakuje na naszej sieci i na jakich trybach najchętniej byście pograli. Ankieta obejmuje zarówno serwery CS 1.6, jak i CS2, więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Od dawna nie pytaliśmy Was o zdanie w tym zakresie, więc najwyższy czas posłuchać naszej społeczności i dowiedzieć się, czego tak naprawdę oczekujecie. Pytania mają formę wielokrotnego wyboru, więc możecie zaznaczyć kilka propozycji. Uwzględniliśmy mody, które według nas mają potencjał i realną szansę na rozwój – Wasze głosy pomogą nam w podjęciu decyzji, co warto dodać w przyszłości.

Zapraszamy do głosowania!

• Like 8
  • Haha 1
  • I love it 2
Posted

Nie popełniajcie tego samego błędu co z CODem 801. Nie ma miejsca na CODa 101 gdy obecny COD to w zasadzie COD 150,5. Nie dzielcie społeczności.

• Like 2
Posted

Czemu brak surfa w 1,6 obecnie stoi tylko jeden pusty serwer, gdyby zrobić jakiegoś dobrego z levelami pewnie trochę ludzi by mogło znów zacząć grać :D

• Like 1
Posted

Dobry jailbreak to coś, czego mi najbardziej brakuje w csie 1.6. Jest to rzadko spotykany aktualnie mod, a katujemy to duża społeczność, więc serwer na pewno nie będzie świecił pustką.

• Like 2
Posted

Jak chcecie mieć super serwer postawcie na Jailbreaka. 

Obecnie jest jeden dobrze prosperujący JB , który ma dziennie po 28 albo nawet i full osób. Jednak musi być to osoba,która zna się na tym trybie i paczka musi być napisana od 0 ,aby pozbyć się wszelkich błędów.

Obecnie sytuacja w 1.6 uległa poprawie i starzy wyjadacze wracają powspominać stare czasy CS'a. 

Wiadomo potrzebny jest duży nakład pieniężny,aby to miało ręce i nogi.

• Like 2
  • I love it 1
  • UNBAN™ CS 1.6
Posted
5 godzin temu, Scarface napisał(a):

Czemu brak surfa w 1,6 obecnie stoi tylko jeden pusty serwer, gdyby zrobić jakiegoś dobrego z levelami pewnie trochę ludzi by mogło znów zacząć grać :D

Jestem za tym samym, serwer surf

• Like 1
Posted

Surf CS2 :D

• Like 1
  • I love it 1
Posted (edited)

Serwer jailbreak to dobry pomysł. Ale CLASSIC, bez autobh (autobh ew. w ruletce.) 

Edited by szympans
  • Like 3
Posted

Chętnie pograłbym na Surfie w CS2 :)

• Like 1
Posted

Surf CS2

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Witam,
pomimo wielu trybów do wyboru w ankiecie, niestety nie został uwzględniony sewer mixowy (oczywiście w CS:1.6). Myślę, że wiele osób chętnie by zagrało ten tryb, w tym także ja. Grając na serwerze only DD2 zauważyłem wśród niektórych chęci do wspólnej gierki, więc na pewnie realnym byłoby uzbierać stałe grono graczy na ten tryb.

Zacznę od tego, iż taki serwer byłby bardzo tani w utrzymaniu ze względu na stosunkowo małą ilość slotów (bo tylko 11) oraz brak reklamy, która pożera lwią część środków przeznaczanych na dany serwer. Dodatkowo nie wymagałby on żadnych zmian, czyli raz dobrze zrobiony serwer może egzystować do końca swego żywota bez aktualizacji, które występują w przypadku innych serwerów (np. klasy na codzie czy skiny oraz rs'y na DD2 i innych).

Widziałbym to tak, że zostanie utworzona grupa steam (steam chat), na której znajdą się osoby chętne do gry i na tym chacie będzie się wołać ludzi na wspólną grę. Osoby chętne zbierałyby się na TS-ie sieci na specjalnie utworzonym kanale głosowym. Gdy zgromadzi się 10 osób zacznie się mix. Wybór składów, następnie teamów i mapy. Kolejno gracze rozejdą się na odpowiednie podkanały (TT, CT) na TS-ie i po trzykrotnym restarcie wykonanym przez rcona zaczynie się rozgrywka.

Wymaganiami, aby wziąć udział będzie sprawny mikrofon, steam bez aktywnej blokady VAC oraz brak innych przeciwskazań, typu ban aktywny ban za cheaty.

Serwer powinien posiadać odpowiednią paczkę, która usprawni niektóre procesy (jak np. wybór team'ów), rangę typu rcon oraz wyłącznie podstawowe mapy z CS:1.6. Natomiast na forum powinien znaleźć się odpowiedni dział z regulaminem serwera, aktualną listą rconów i osób zbanowanych na granie mixów oraz instrukcją obsługi rcona i planem rozgrywki.

Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej propozycji na nowy serwer.

• Like 2
  • I love it 1
Posted
22 godziny temu, Strylec napisał(a):

Witam,
pomimo wielu trybów do wyboru w ankiecie, niestety nie został uwzględniony sewer mixowy (oczywiście w CS:1.6). Myślę, że wiele osób chętnie by zagrało ten tryb, w tym także ja. Grając na serwerze only DD2 zauważyłem wśród niektórych chęci do wspólnej gierki, więc na pewnie realnym byłoby uzbierać stałe grono graczy na ten tryb.

Zacznę od tego, iż taki serwer byłby bardzo tani w utrzymaniu ze względu na stosunkowo małą ilość slotów (bo tylko 11) oraz brak reklamy, która pożera lwią część środków przeznaczanych na dany serwer. Dodatkowo nie wymagałby on żadnych zmian, czyli raz dobrze zrobiony serwer może egzystować do końca swego żywota bez aktualizacji, które występują w przypadku innych serwerów (np. klasy na codzie czy skiny oraz rs'y na DD2 i innych).

Widziałbym to tak, że zostanie utworzona grupa steam (steam chat), na której znajdą się osoby chętne do gry i na tym chacie będzie się wołać ludzi na wspólną grę. Osoby chętne zbierałyby się na TS-ie sieci na specjalnie utworzonym kanale głosowym. Gdy zgromadzi się 10 osób zacznie się mix. Wybór składów, następnie teamów i mapy. Kolejno gracze rozejdą się na odpowiednie podkanały (TT, CT) na TS-ie i po trzykrotnym restarcie wykonanym przez rcona zaczynie się rozgrywka.

Wymaganiami, aby wziąć udział będzie sprawny mikrofon, steam bez aktywnej blokady VAC oraz brak innych przeciwskazań, typu ban aktywny ban za cheaty.

Serwer powinien posiadać odpowiednią paczkę, która usprawni niektóre procesy (jak np. wybór team'ów), rangę typu rcon oraz wyłącznie podstawowe mapy z CS:1.6. Natomiast na forum powinien znaleźć się odpowiedni dział z regulaminem serwera, aktualną listą rconów i osób zbanowanych na granie mixów oraz instrukcją obsługi rcona i planem rozgrywki.

Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej propozycji na nowy serwer.

jestem za

• Like 2
  • Keeper CS 1.6 FFA
Posted

CS:GO +1

• 2 weeks later...
  • Owner
Posted

Dziękujemy wszystkim za udział w ankiecie!

Oczekujcie nowych serwerów :jasperfajeczka:

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.