Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja fajna pytanie tylko czy to nie będzie za dużo dla niektórych graczy którzy w cs 1.6 cenią sobie klasyke :) Jak dla mnie fajny pomysł :)

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

No klasyka ale w nowym wydaniu trzeba było by się zapytać pana szanownego taczki bo on lubi klasyczna grę czy by to odpowiadało dla koneserów @  taczka

Edytowane przez 52 Hours
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem tak, ja wole oryginał, klasyk! ale.. tutaj jest to tak kosmetyczne, że w sumie nie jest złe

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Wstępnie mogę zrobić podmiankę klasycznych map na wersje HD typu:

OFFICE  /  AZTEC  /  PRODIGY  /  DUST2

Jak spotka się z pozytywnym odbiorem można iść w tym kierunku.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Według mnie prodigy nie grywalne praktycznie wgl wręcz gracze chcą zmiane od razu wiec pomyslał bym o jej usunięciu a model hd zmienił na jakąś inna mape np mirage :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Moim zdaniem wystarczyło by robić MIX map na dzień, zeby nie grac dzień w dzień tych samych i było by git. Ale można było by dodać mapki tj. de_dust2006, as_tundra, rats v2, de_pakamera, cs_havana, as_oilrig, xmas_lodge 
mapki mniejsze te dedust i nuke mozna wymienic na wioche i cs_max

• Lubię to! 2
Opublikowano
11 godzin temu, szympans napisał(a):

Moim zdaniem wystarczyło by robić MIX map na dzień, zeby nie grac dzień w dzień tych samych i było by git. Ale można było by dodać mapki tj. de_dust2006, as_tundra, rats v2, de_pakamera, cs_havana, as_oilrig, xmas_lodge 
mapki mniejsze te dedust i nuke mozna wymienic na wioche i cs_max

100% popieram przedmówce! przydałoby się dodać kilka nowych mapek typu 4fun, a max i wiocha nawet nie wspomnę klasyk nad klasykami <3

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.