Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wprowadzić antyrush na pierwsze 10/20sekund 

1. customowa mvp piosenka na wygrane z youtuba

2.stat tracking- sprawdzic ile masz kille na bronie itp

3.  aby po śmierci można było tylko  podawać info  przez 5 sekund bo czasami zdarza się  że jestem w sytuacji 1 na 4  a inni gracze często zaczynają rozmawiać, co utrudnia wykonanie clutchu i skupienie się na grze

Edytowane przez Jakub_
  • Katowicz
Opublikowano

Cześć.

Zacznijmy od początku.

Jeżeli chodzi o kwestie anty-rush myślę że temat do przemyślenia lecz trzeba zaznaczyć że to serwer społeczności - mamy się bawić a nie utrudniać sobie życie poprzez dodawanie kolejnych blokad tzn. zmniejszenie ilości różnych broni czy chociażby anty-rush. 

Kolejna kwestia - Piosenka w MVP, posiadaliśmy kiedyś taką funkcje za czasów CS:GO, na ten moment jest to ciężki temat. Jeżeli chodzi o nasze serwery to staramy się korzystać ze stabilnych oraz pewnych pluginów, nie sztuką jest pobrać jakiś plugin który później może powodować różnego rodzaju problemy z wydajnością serwera itd. Kiedyś myślę że to wróci na ten moment myślę że temat do odstawienia.

Następny temat - StatTrak jest dostępny po ustawieniu go w wyborze skinów [TUTAJ] i jak na razie to jedyna opcja która pokazuje Ci liczbę killi na twoich broniach.

I ostatnia propozycja, i znowu muszę wrócić do słów z pierwszej propozycji tzn. jest to serwer 4FUN, zdaje sobię sprawę że niekiedy jest to irytujący moment kiedy masz powiedzmy 1v3 a ty na słuchawkach zamiast słyszeć ew. wroga to słyszysz swoją drużynę ale tak to już wygląda na serwerach społeczności - nie możemy doprowadzić do sytuacji w której większość rzeczy jest albo ograniczona albo nie ma jej w ogóle - nie możemy popaść w paranoje. Ewentualnie mogę zalecić zmniejszenie głośności VC ;) Jest taka opcja w ustawieniach.

Dzięki za propozycje myślę że zrozumiesz i moją stronę w tym wszystkim a sam opis mojej perspektywy nie zniechęci Cię do udziału w grze na naszym serwerze. Staramy się aby gra na nim sprawiała Wam jak najwięcej radości lecz nie da się każdemu dogodzić i zawsze znajdzie się ktoś kto powie że to przesada.

Pozdrawiam, @ ZacK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.