Wilku. Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Katujemy.eu To może przejdę od razu do konkretów , na imię mi Dawid i mam 14 lat , pochodzę z małej miejscowości o nazwie Jastrzębie - Zdrój , Wojewódźtwo Śląskie. Interesuję się grafiką komputerową , od małego pasionowałem się takimi rzeczami i dalej siegam dalej i rozwijam się. Ale to nie jedno hobby które robie. Dołączyłem do sieci z tego zwględu , że szukam wrażeń , miłej atmosfery , oraz wspaniałych ludzi i mam nadzieję , że właśnie te atuty tutaj znajdę. Dziękuje i pozdrawiam Wilku.
Wilku. Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 No Witaj "NyquesKu" z forum plusa :D Heh , nie umiem trafić na fajne forum ale mam nadzieję że już trafiłem :)
KACU Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Cześć, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :)
Legend martini Posted November 13, 2014 V.I.P Donor Legend Posted November 13, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Przywitany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts