Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Vio

Propozycja - Zmienne punkty rankingu/premier dla admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam po raz drugi mam kolejną propozycję dotycząca możliwości zmiany punktów premierowych/rankingowych dla admina tzn. opcja w panelu administratora do ukrycia siebie z topki na ścianie na spawnach i do ręcznej zmiany punktów premierowych pod tab ( lub opcja która przyznawała by losową liczbę punktów premier np 3-10k, po wyjściu z serwera opcja resetowała by się.) . Chcę zaproponować taką propozycję ze względu na zwiększoną liczbę cheaterów na serwerze ostatnimi dniami. Gdy gracz ze wspomaganiem wchodzi na serwer i patrzy tabelę pod tabem i widzi osobę z dużym premier ratingiem wie, że nie może grać zbyt blatant ( czyli kręcić się wychylać wcelowanym i nie będzie pokazywał, że wie wszystko ).  Jestem bardzo za dodaniem tej propozycji, ponieważ ułatwiło by to pracę nam czyli administratorom.

W linku jest clip gdzie nowy gracz mówi, że wiadomym jest iż jeżeli ktoś ma duży rating pod tabem to znaczy, że jest administratorem.

https://streamable.com/njxoer

Edytowane przez F0cus
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Nie ma co się rozpisywać. Zgadzam się z zdaniem @  F0cus , a takowa zmiana,  jak najbardziej na +
Jestem na Tak

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zdecydowanie na tak, co drugi raz jak wchodzę na specta to podejrzany pisze na czacie rzeczy typu "stau co na spect siedzi"

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na TAK.
Potencjalni cheaterzy mogą zmieniać swoje zachowanie gdy admin jest na "spectcie". Zmiana jak najbardziej na plus.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co to zmieni? Jeśli ktoś będzie chciał ustalić, kto jest adminem, to i tak to zrobi na dziesiątki różnych sposobów. Autor rankingu nie przewiduje obecnie takiego rozwiązania.

Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.