Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Uważam, że 2 skoki są zbyt mocne na serwery only dd2 czy ffa. O wiele wiecej przyjemnosci z gry daloby ich usuniecie, ponieważ dzieki nim ma sie bardzo duza mobilnosc i jesli ktos ogarnia jest w stanie przeskoczyc pol mapy w naprawde krotkim odstepie czasowym. Na ich miejsce proponuje dodac cos innego. Jest wiele graczy ktorych to po prostu odstrasza, dlaczego nie mozemy grac czystego dusta ? Pozostawiam to do interpretacji graczy oraz administracji.

Na ich miejsce mozna naprzyklad dodac jakas strzykawke z hp czy cos w tym stylu, albo chocby nawet usunac limit awp dla svipow.

Ewentualnie usunac range SVIP i zostac przy samym VIPie

Edytowane przez effect
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Zgadzam się z @  effect ,.

Sam posiadam SVIPA i uważam ,  że podwójny skok jest zdecydowanie za mocny i źle odbierany przez graczy. Mógłbym zaproponować dodanie strzykawki z hp zamiast double jump`a.

• Lubię to! 1
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano

@  effect  czystego dusta masz na drugim serwerze, a co do podwojnego skoku, zawsze mozna kupic sobie svipa no nie jest bardzo tani , owszem pojawiaja sie czasem osoby co narzekaja ale jest to sporadyczne :) jestem za tym by tego nie zmieniac

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dzień dobry, 

Odnoszę się do propozycji w miarę elastycznie, ponieważ odkąd pamiętam podwójne skoki były klasycznym dodatkiem vipa-svipa w cs 1.6. Faktem jest to, że gracze o wyższym poziomie umiejętności wykorzystują  

movement z double jumpem  "kosząc" przeciwników z jednej strony mapy do drugiej , co demotywuję graczy na serwerze nie używających podwójnego skoku czy niższym poziomie umiejętności. Samo to jak gracze wykorzystują movement z double jumpem, żeby  znaleźć się w ciągu kilku sekund na spawnie przeciwnika (gdzie enemy jeszcze nie zaczęło wychodzić z respa) jest niemal niedorzeczne oraz irytujące.  Granie w gierkę powinno łączyć, a nie dzielić. Jestem za usunięciem podwójnego skoku na rzecz sprawiedliwej rozgrywki. Strzykawki są niezłym pomysłem ale powinny być dostępne po kilku zabójstwach w rundzie oraz możliwość 

wzięcia ich przez innych graczy (coś w stylu strzykawek cs go aktualnie cs 2).

• Lubię to! 1
Opublikowano

@  effect moim zdaniem lepsze było by np strzykawka z healem lub coś w tym stylu jeśli ktoś ogarnia bunnyhopa jest to bardzo mocne bo na gali można być w ciagu 5 sekund od rozpoczęcia rundy gdzie terro dopiero co wyjdzie ze spawna 

• Lubię to! 1
Opublikowano
20 minut temu, Weti napisał(a):

@  effect  czystego dusta masz na drugim serwerze, a co do podwojnego skoku, zawsze mozna kupic sobie svipa no nie jest bardzo tani , owszem pojawiaja sie czasem osoby co narzekaja ale jest to sporadyczne :) jestem za tym by tego nie zmieniac

stary ja naprzyklad po stronie terro jestem szybciej na b niz ct wlasnie przy uzyciu 2 skokow

Opublikowano

Jestem za, podwójny skok daje zbyt dużą przewagę, można w chwilę znaleźć się na gali z AWP i kosić tt dobiegających do niej.
Ludzie grając nie spodziewają się, że ktoś nagle pojawi im się przed twarzą na gali z respta ct, bądź na gali ze środka.
Zdejmijcie limit AWP dla SVIP, albo dajcie inną korzyść i będzie ok, np. granat leczący siebie (wypicie), albo wszystkich w zasięgu (rzut).
Bądź mniejsze otrzymywane obrażenia od wybuchów (granaty wkurzają).

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Tyle razy juz byl wałkowany temat 2 skoków, że dalej nie dojdzie to do skutku.

Ludzie płacą, żeby mieć jakąkolwiek przewagę, nawet taka mała.

Nie każdy potrafi z tego porządnie korzystać.

Jeżeli komuś coś nie odpowiada, mamy tutaj również serwer CLASSIC DD2, tam jest wszystko po ludzku., bez żadnych czarów.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Nie widzę sensu zmieniać czegoś, co działa poprawnie od dłuższego czasu. SVIP działa w ten sposób od bardzo dawna i zmiana go może zaburzyć funkcjonowanie serwera, a nie chciałbym odpisywać na masę pretensji, bo wiem, że duża część posiadaczy svipa zakupiła go głównie ze względu na podwójny skok.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.