Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zaproponować wprowadzenie limitu na liczbę AWP w drużynie, na przykład maksymalnie dwie na zespół. Uważam, że taka zmiana pozytywnie wpłynęłaby na balans rozgrywki. Czasami zdarza się, że cała drużyna gra wyłącznie AWP, co sprawia, że gra staje się mniej dynamiczna, a dla wielu graczy może być to frustrujące lub zniechęcające.

Opublikowano

Szczerze na awp wystarczy jeden dobry flesh/smoke i gościa nie ma, nie jest trudno zabić enemy z awp nawet jak jest z nią naprawdę dobry. Nie ma sensu ustawiać limitów na awp. A na mirage masz wiele opcji aby zaskoczyć enemy np zrashować under z pm i masz łatwe kille na midzie jak ktoś nie ogarnie.

Na nie

Opublikowano

AWP to broń, która potrafi kompletnie zdominować rundę, zwłaszcza w rękach ogarniętego gracza. Często wystarczy dobra pozycja i przeciwnik nie ma szans zareagować. Nawet jeśli da się to skontrować smokiem czy fleshem, to wymaga dużo lepszej koordynacji i komunikacji, której często po prostu brakuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jakby ja nie widzę potrzeby wprowadzenia takiego limitu gdyż istnieje takie coś jak ssg. Gdyby został dodany taki limit gracze by zaczęli częściej używać broni o której wspomniałem wyżej na którą też za jakiś czas by padła propozycja na wprowadzenie jej limitu. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

SSG to broń wymagająca większych umiejętności – zadaje mniejsze obrażenia i nie zabija w ciało na jeden strzał, tak jak AWP. Wydaje mi się, że gracza z SSG łatwiej wyeliminować niż awupera. Więc lepiej grać przeciwko całej drużynie z ssg niż z awp i myślę, że nie padła by żadna propozycja, bo łatwiej się na tą broń gra.

Edytowane przez Okular25703
  • Haha 1
Opublikowano

Dolaczam sie do odpowiedzi Psyho, jest bardzo duzo sposobow zabic goscia z awp. Niech gracze zaczna myslec jak moga kogos ograc zamiast narzekac na to ze czegos jest za duzo.'

Jestem na nie.

Opublikowano (edytowane)

Wiesz, nie każdy gracz, tak jak Ty, zna wiele sposobów na zabicie awupera. Niby jest kilka metod, żeby to zrobić, ale nie w każdej sytuacji da się ich użyć. Czasami nie mamy nawet możliwości, żeby rzucić jakikolwiek granat. Cały czas piszecie, że istnieje kilka sposobów na zabicie JEDNEGO awupera, ale co, jeśli jeden będzie na schodach, drugi w kanapce, a trzeci w dżungli?
@  xmezu

Edytowane przez Okular25703
Opublikowano
9 godzin temu, Okular25703 napisał(a):

SSG to broń wymagająca większych umiejętności 

ssg jest łatwiejsze niz awp xD

52 minuty temu, Okular25703 napisał(a):

jeśli jeden będzie na schodach, drugi w kanapce, a trzeci w dżungli?

wtedy chowa sie "ego csowskie" do kieszeni i idzie się gdzieś indziej

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, PsyHo_ napisał(a):

ssg jest łatwiejsze niz awp xD

wtedy chowa sie "ego csowskie" do kieszeni i idzie się gdzieś indziej

1.nie powiedziałbym 

2.czasami nie ma takiej opcji ;(

• Haha 1
Opublikowano

Nie planuję limitowania AWP na serwerach 5vs5.

Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.