Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
marcelkko

Odwołanie od bana - marceliii aaaaaaaaaaaaaaaad | ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    marceliii aaaaaaaaaaaaaaaad
  • SteamID:
    76561198363882676
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    effect
  • Data:
    14.03.2025
  • Mapa:
    Dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Na samym początku dopiero teraz się odzywam w tej sprawię bo miałem swoje prywatne rzeczy, a na pewno nie dam sobie dać bana bo macie ludzie za duże wyobrażenia.
    Tam wypowiedzieć się nie mogłem więc pisze odwołanie kolejne, więc

NA START IDZIE 1 demko - https://megawrzuta.pl/rygjikuf domyślne

Ciekawą rzeczą jest to ,że mając dziewczyne nie możesz mieć stałego kontaktu z nią
    A jeżeli chodzi już o grę, wywnioskowałeś ,że jesteśmy "w stałym kontakcie na bieżąco"
    po ss na których jest napisane

Kingusia : ON NIE CZITUJE
    Effect : Kinga skad masz pewnosc
    Effect : Ze byl czysty
    Kingusia : bo to moj chlopak
    Kingusia : nie no serio on na jakis tam lepszych serwerach gra a wchodzi tu tylko bo ja mu mowie xD
    Kingusia : ALE SIE ODWOLUJE

Osobowiście nie wiem jaki tu jest dowod na to ,że ona podaje mi jakąkolowiek informacje podczas gry.
    Takie zdarzenia nie miały miejsca.

Staram się opisać jak to wyglądało z mojej perspektywy, pierwszy raz taka sytuacja, a tyle lat gry haha

2:41-2:58- Odnoszą się z sytuacji shorta, padło w miarę dużo killi na mapie, w dodatku minęło tyle czasu
    że przeciwnik by mogł po prostu pojawić się już na tym shorcie, choćbym nawet go mógł przez jakiś czas usłyszeć
    w tym samym momencie paka jest anarchia więc logiczne ,że ktoś musi być w okolicy dlatego shift był używany w tamtym
    momencie

3:45-3:56- Co to znaczy twoim zdaniem " kazdy normalny by wyszedl wcelowany w longa oraz sprawdzil site"
    Tak w tamtym momencie na czacie jest że long 2 , ale ja nie mam obowiązku sprawdzić site i wychylić na longa
    Wbijam gale, olewam a lecę ct po prostu normalna sytuacja no każdy gra tak jak lubi i potrafi

9:54-10:08- Co to ma do rzeczy kogo zabijam na gali, zabijam na początku typa z ciemni po czym widzę osoby na gali
    Dlaczego zawracam się na dolny? W cs jest takie coś jak MAPA która pokazuje gdzie jest moja drużyna
    A na mapie jest pokazane ,że są na gali moi ludzie. Więc do setna dlaczego dolny. Dlatego ,że bs b i dolny/górny
    z mojej drużyny nie było więc logiczne lecę bo z doświadczenia wiem ,że tam kogoś spotkam.
    I takie dopowiadanie sobie ,że dostałem od Kingi jakaś informacje jest po prostu robione na siłę

10:34-11:17- Za duże wyobrażenia masz, Umarłem fakt haha i po prostu szukałem kingusi bo chciałem zobaczyć jak sobie poradzi
    ona dalej uczy się grać i nie ma stażu takiego jak np ja. W dodatku nie sprawdzam aktualnych pozycji graczy, żeby podać jej informacje
    tylko sprawdzam dlatego ,że została sama i po prostu sprawdzałem dla własnej informacji gdzie są i czy ona ma jakieś szanse
    Nawet na jej pov nie widać tego jakby miała znać pozycje.. naprawdę duże wyobrażenie co do tej sytuacji. Tu po prostu na siłę takie dowalenie się już

2 demko od gracza strylec - https://megawrzuta.pl/pgdk7qky

Opisuje jak wygląda to z mojej perspektywy

5:00-5:30- Na siłe jest to wszystko, mówisz to w ten sposób gdybyś chciał naprawdę się czegoś uczepić
    Pisałem już raz, ale się powtórzę każdy gra na swój sposób, nie sprawdziłem nic tak zwane ryzyko zawodowe
    mówisz " celuje tylko tam gdzie rywale, reszta na kosie" miałem scouta i gdybym miał nawet w tamtym momencie ak
    bym wychylił w ten sam sposób z myślą no pewniak jest to ,że ktoś może być. No trafiła się głowa na niekorzyść moją
    bo czuje delikatny ból ... z twojej strony, gram długo już w tę grę czy to cs 1.6 czy kiedyś cs:go

7:30-7:40 - " Olał site oraz galę i od razu wcelowany w ct"
    Gdyby ktoś był na bs'ie to by już dawno wychylił, ciekawe jak olałem gale, bo z tego co pamiętam jak i widzę
    Wychyliłem ct z prefire bo to logiczne ,że będą na środku, od b rotować, może jakiś afk cokolowiek i przy tym samym
    bym widział również gale od razu.

8:20-8:30 "Ciekawie się odwrócił na tt" + " Bardziej dziwi,że najpierw nie sprawdziłeś dolnego, a z buta tt"
    Zwykłe odwrócenie, sprawdzenie pozycji instyknt zabijaki w cs'ie no cóż, nie sprawdziłem dolnego może to być dziwne
    ale gdy już usłyszałem kroki wycofałem się tak jak jest pokazane na demku.
    Na mapie widziałem ,że coś wychodzi z anarchii i zabija gracza, więc doświadczenie mówi ktoś będzie tt
    Sam tak robię,że z anarchii lecę przez respa tt i górny na free kilki

10:20-10:35 Zacznę od shifta który jest w trupie, zwykła gra moja shiftuje dlatego ,że może kogoś usłyszę po prostu
    Nic nie słyszałem wbiegłem i skupiłem się na ct, a bardziej po prostu na tej całej prostej dlatego ,że może kogoś zobaczę
    i po prostu uda się zabić

Od siebie, no żart jest to ,że zostałem zbanowany, pozdrawiam
    Niektóre zdarzenia opisujecie tak ,że głowa mała

• KAT 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Pierwsze demko:

2:41-2:58- B+/-
3:45-3:56- B-
9:54-10:08- B-
10:34-11:17- to jest ciekawe, widać, że pozycje przeciwników są sprawdzane, a potem kamera dłuższy czas wisi na kingusi B+/-

Drugie demko:
05:00 - 05:30 - B+
07:30 - 07:40 - B-
08:20 - 08:30 - B+
10:20 - 10:35 - B+

Jak pierwsze demko to meh tak na drugim widać, że było latane z info i nie wiem dlaczego tak się zapierasz, że nie. Drugie demko to nawet bym mógł podciągnąć pod lekkie wh jeśli rzeczywiście infa nie było.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.