Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poruszyć temat komandosa. Jak chyba wiekszość graczy na serwerze zauwazyla komandos jest darmowa klasa o przesadzonych możliwościach. 1/1 kosa 1/8 deagle ciche kroki niewidka, możliwość perkôw takich jao m4 ak famas itd.  Moja propozycja jest wywalenie 1/8 deagla, które wchodzi zbyt czesto lub zablokowanie możliwości zdobycia perkow takich jak m4,ak itd

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem za. Usunąć mu 1/8 z deagle, albo zmienić po prostu na klasę premium.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Komandos ma również 95 pkt statystyk na start gdzie każda inna zwykła klasa ma 45 takich pkt. Nawet SP tyle nie mają :P

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Dodajmy ją do premium lub super premium i sprawa rozwiązana z komandosem. Przy nerfie gadanie, że za słaba przy każdym buffie, że za mocna. Klasy s i sp mają być lepsze niż pozostałe. Zróbmy to samo z komandosem. 

Opublikowano

Grałem na różnych codach i nigdzie nie widziałem 1/ deaglem u komandosa, usunąć to i będzie starym dobrym komandosem :)

Opublikowano
21 minut temu, antykonfident napisał(a):

Grałem na różnych codach i nigdzie nie widziałem 1/ deaglem u komandosa, usunąć to i będzie starym dobrym komandosem :)

Samo to ze ma statystyki startowe jako jedyna klasa 95pnk jest przesadzone,  wywalic deagla 1/8 i mozliwosc broni typu ak47 m4. Albo gramy nozem ciche kroki i niewidka albo biegamy sie strzelamy. W zamian za zabranie dalbym mu wieksza grawitacje zeby placzu nie bylo.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Konieczny jest nerf - blokada perków z brońmi + zabranie 1/8 z deagla, sam deagle wystarczy.

Opublikowano (edytowane)

Na diablo modach zawsze była taka klasa jak Ninja. Miała niewidke, możliwość samego użycia noża i normalny dmg z niego, a nie 1/1. Dało się ją "naświetlać" jedną z klas przez co była zbalansowana. To co zrobiliście z komandosem na tym serwerze to jakiś absurd, nigdy czegoś takiego na żadnym codzie nie widziałem.

Po pierwsze, usunięcie cichych kroków. Niewidka sama w sobie jest cholernie OP, dajmy jakąś możliwość bronienia się przed 1/1 nożem.

Inną propozycją jest zatrzymanie cichych kroków i lekki nerf na niewidke.

Po drugie, zmieniejszenie bazowych statystyk. 20 hp i 35 bazowej kondycji, nic więcej.

Po trzecie, zamiast 1/8 z deagla dać bazowy +dmg do rozsądnych wartości. Jak najmniej 1/x na serwerze, a już na pewno nie na deaglu.

Po czwarte, blokada używania innych broni niż nóż i deagle. Nie może być tak, że biegasz sobie niewidzialny, a potem wyjmujesz M4 i sobie strzelasz.

Wtedy mamy klase ze swoją unikalną zdolnością, z większą ilością statystyk niż inne darmowe klasy, ale nie przesadzoną jak jest to obecnie.

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Ktoś tu mocno przesadził z komandosem. Komandos musi zostać klasą zwykłą, 1/X z deagle musi zostać usunięte bo to jest po prostu RNG, a na codzie nie powinno być żadnej klasy z szansa na zabicie 1/X bo to zabija jakąś rywalizację i włącza się element losowości. Bezapelacyjnie wszystkie parki z bronią powinny zostać zablokowane na komandosie. 

Dlatego @ fr0zen @ Dudnes  proponuję tak:

- usunąć 1/x z dgl, w zamian dać +10dmg z dgl

- usunąć ciche kroki

- zablokować następujące perki: Agent 007, Awp weterana, Boskie P90, Dezercja, Dobra krówka, Epicki deagle, Gaił weterana, Kamuflaż, Królicza łapka, Kurtka myślowego, Kucacz, Lamer, Maestro, Moc ducha, Mistrzowskie awp, Mistrzowski scout, Mocne Ak47, Nóż komandosa, Pierścień skoczka, Ruska czapka, Skoczne szaleństwo, Śmiercionośny aug, Twarda ręka, Ulepszone m4a1, Ulepszony famas, Zabójcze mp5, Zawodowy Rusher, Zestaw kamikadze

Klasa wygląda jakby ktoś chciał sobie zrobić przyjemność bez zważania na balans i komfort innych graczy ;)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli chodzi o same statystyki, jest to zwyczajnie błąd, jakiś czas temu ustawiliśmy wszystkim darmowym klasom 45 pkt, zapewne tutaj zostało coś przeoczone lub dodane błędnie. Finalnie klasa będzie posiadać 20 HP + 25 kondycji, dodatkowo zostaje usunięte 1/x z deagle. Sprawdzimy z czasem jak klasa będzie dawała sobie radę i wtedy ewentualnie ponownie pomyślimy o nerfie czy buffie. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.