Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    secret of legit 0.0
  • SteamID:
    STEAM_0:0:158546053'
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    effect
  • Data:
    09.03.2025
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    To tak gram sobie od bardzo dłuższego czasu tutaj i nagle z d3py nie wiadomo z jakiej dostaje bana za czity nie zdziwię się jak po obejrzeniu mojego demka ktoś stwierdzi że cheatowałem, ale dla mnie to już normalne tak tylko dla ciekawskich że nie gram praktycznie na publikach tylko od czasu do czasu sobie wejdę zagram 2 3 mapy i na tym koniec bo nie mam ochoty z ludźmi na publikach się kłócić którzy grają całe życie na publikach i potrafią rozdawać bany na prawo i lewo dodam jeszcze tyle od siebie że gram fastcupy czyli mixy 5v5 gdzie jest gameugard tkzw czyli system zapobiegania oszustom i nigdy prze nigdy nic mi nie wykrył żebym cheatował :) a jak ktoś cheatuje to taka osoba przez system dostaję bana i widnieje na profilu na fastcupie gdzie miałem przyjemność grać z takimi i którzy dostali bany a nie przez ludzi który będę oceniany bo grają na publikach całe swoję życie i jak coś dziwnego i się wydaję to odrazu wala bany na prawo i lewo i najlepsze jest w tym wszystkim że większość osób to przyklepie :D ^^ trzymajcie mój profil do fastcapu kto będzie wiedział co to jest fastcap ten zrozumie i będzie wiedział pozdrawiam :)
  •  Mój link do fastcapu https://cs.fastcup.net/id2356972/stats
Edytowane przez mamucik
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Potwierdzam, in game wyglądało całkowicie inaczej strzelanie gracza jak na povie. Popełniliśmy błąd za który należą się przeprosiny.   

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.