Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    markel0ff
  • SteamID:
    STEAM_0:1:926521064
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Majki
  • Data:
    07.03.2025
  • Mapa:
    de_dust_2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Twój nick: markel0ff
    Nick admina banującego: Majki
    Data/Mapa: Steam ID: STEAM_0:1:926521064
    Serwer (mod): Only DD2
    Opis sytuacji:

Jestem stałym graczem serwera DD2, niejedokrotnie kupiony SVIP, community mnie rozpoznaje.
    Chodzi o wieczorna sytuacje w ct, casualowe granie. Moj styl gry pokazuje, ze wiecej nie-trafiam niz trafiam. A jestem podejrzany o AB. Gdybym miał się uprzeć to tylko jedna sytuacja mogłaby być podejrzana - jednak to raczej dupszot, niż wspomaganie. Wszyscy wiemy w jakim stanie jest serwer i częściej się w głowe nie trafia.
    Chętnie zobaczę rozpiskę admina i argumenty w jakich sytuacjach stwierdza, że używam AB. Chętnie też poznam opinie sędziego/innych adminów. Ja jestem czysty.
Łasica   (edytowane)

musisz wrzucić swojego pova - zgodnie z powodem bana. To co wrzuciłeś, to nie jest pov nagrywany przez server.

Edytowane przez Łasica
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Bana dostałeś (@ markel0ff ) ode mnie 06/03/25 (*BAN*) po grze na serwerze FFA z powodem byś wrzucił swój POV na forum. Ban został nadany przez stronę, ponieważ przespałem twoje wyjście z serwera i zbanowanie Cię bezpośrednio z jego poziomu nie było już możliwe. Ban był nałożony zarówno na SID jak i IP więc nie wiem jak udało Ci się wejść na serwer DD2. Niemniej obejrzałem demka z obu map (de_train / de_dust2002) i moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić, dlatego za samą grę należałoby Ci się UB, jednak kwestię UB za AB zostawiam @ Lanek .  

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.