Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    unnamed
  • SteamID:
    STEAM_1:0:66999234
  • Serwer:
    FFA
  • Nick admina banującego:
    DworskaGnida666
  • Data:
    03.03.2025
  • Mapa:
    mini_train
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    no po prostu grałem wbił admin popatrzył na mnie 2-3 rundy i znowu ban tym razem "CZITOWANIE" XD

Czekam na rozpiske
  • Haha 2
Opublikowano

Runda 1.

1:25 – wcelowanie i czekanie na tt – tt dostał ( my nie widzimy przez wagon) więc odpuszcza /+b

Runda 2.

2:19 – 2:24 – modelowanie na pewniaka / +b

Runda 3.

3:02 – za szybkie strzały w model którego nie widać – skan z USP xD /+b

Runda 4.

cała na widocznych modelach

Runda 5.

3:48 – pełny smoke strzelamy w modele i je śledzimy? +/- b
3:55 – zaraz po przejęciu bota szybkie przygotowanie celownika pod tt ( padł) – wyczekanie 2x tt bo tyle ich tam widział i szybkie krócenie do 3ciego /+b

Runda 6.

4:48 – przy reloadzie myślał, że mu bot wyjdzie więc w panice się chował /+b
5:02 – aktor – słyszał tt ale fejkuje, że się rozgląda - + do smiechu oglądającego pova :D no i chęć wskoczenia na drabe ale tt wychodził więc szybkie wcelowanie i gramy dalej /+b

Runda 7.

5:32 – 5:50 bez komentarza /+b
5:52 – korekta rzutu he /+b

Runda 8.

6:05 - +b
6:25 – kogo tam widziałeś? Fleszuje ale nie idzie mocno bo to adm ;)

Runda 9

6:51 – to samo co w przypadku rundy nr 3 – strzały w częsci modeli których nie widać bez wh / +b modele ct pochowane za modelami tt itp.

Dzieki za pomoc  @ Anioł z Verdun

Łasica  

Wieczorem ogarnę temat.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Runda 1.

1:25 – widać go było więc się wcelował -b

ode mnie 1:32 w lekkim chodzie one tap z przeskokiem na głowę +b

Runda 2.

2:19 – 2:24  miał pokryte kilka pozycji swoimi teammate'ami, więc enemy mógł być albo za tym wagonem, albo po drugiej stronie mapy -b

Runda 3.

3:02 –  enemy mógł być nawet na blisko, jednak gość wie o dokładnej pozycji; strzały zanim go zobaczy; nie sprawdza w ogóle pozycji +b

Runda 4.

pierwsza głowa +b, reszta akcji +/- bo skany przez skrzynkę to normalna sprawa, a tego w smoke'u było widać

Runda 5.

3:48  +b
3:55  dam tu +/- bo sam bym tak zagrał z czekaniem aż wyjdą i spróbował potem podejść (jeśli jeszcze ktoś został) od tyłu, ale samo wyjście od tyłu lekko wcelowane 

Runda 6.

4:48 -b ja zawsze się chowam (jeśli mam możliwość), jak realoaduje, a Ty nie? 
5:02 +b śmiesznie zaczyna się robić już w 5:00 - za szybka reakcja na wychodzący model (i to jeszcze teammate), potem to wrócenie celownikiem idealnie w miejsce wyjścia enemy (tuż przed killem) oraz za szybkie strzały

Runda 7.

5:32 – 5:50 +b fajna reakcja na wyjście gościa w full smokeu, a potem modelowo chociaż nic nie widać 
5:52 -b zobaczył, że swój tam wbiega, więc nie było sensu już tam rzucać

Runda 8.

6:05  +b za szybki strzał i fajne wyjście ogólnie
6:25  -b nie szukałbym tutaj nic na siłę. No rzucił sobie 2 flashe, nic wielkiego, nawet nie peekował za bardzo

Runda 9

6:51 - tutaj +b, ale chyba chodziło o czas 6:48, no ale na HLTV, które sobie dodatkowo obejrzałem, widać dokładnie pozycję enemy, na którego dziwnym trafem wychodzi zbanowany i strzela. Załączam jego pozycję w spoilerze poniżej

Spoiler

image.thumb.png.537daf4c8083ae78ffd79b072e7bcd09.png

ode mnie 7:25 fajne wyjście +b bo zawsze wychodzi wcelowany w miejsce, w którym akurat jest enemy. 

Ogólnie to tak. Ban zostaje, bo grasz nieczysto. 

Pytanie mi się nasuwa takie - dlaczego na jednym serverze u nas grasz na NS, a na innym na STEAM i to pod dwoma różnymi nickami?  Wiemy, że to Ty, bo odwołania nawet są napisane z jednego konta - twojego XD. 

TWÓJ SID STEAM_0:1:5002146 ma fajną historię banów na innych sieciach za sgs, czitowanie, brak SSów...

Żegnamy Pana @ damachinee

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.