Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poruszyć płacz o klase weteran SP. Ta klasa to chyba jakiś żart 1/5 na odbicie? Nie raz miałem sytuacje, że wystrzelałem  w plecy weterana cały magazynek i sam sie zabiłem gdy weteran nawet nie oddał strzału. inna systuacja gracz ta klasa robi 1vs5 bez utraty hp. Ta klasa na 40lvl jest przesadzona a co dopiero na 100+ bedzie. Propozycji co do zmiany dokładnie nie mam ale obecnie meta wyglada full konda i jazda mp5 do przodu.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Ma w sumie tylko to odbicie i magazynek. Samo mp5 jakoś ekstra nie bije. Zmiana 1/5 osłabi znów ją tak, że nie będzie opłacało się nią grać jak to było poprzednio. 

Opublikowano

Może trochę egoistycznie się wypowiem, ale jaką klasą bym nie grał to będzie o nią płacz, to samo kilku innych graczy, ciężko zbalansować klasy jeżeli jest taka rozbieżność skilla między graczami, bo jedni nie będą potrafili wykorzystać zalet klas, a inni wykorzystają je w pełni. Premki są robione tak żeby zachęcały do używania ich, jeżeli każdą po kolei znerfimy, bo 2-3 osoby robią pogrom, to koniec końców będzie się bardziej opłacało zwykłą klasą grać. Według mnie aktualnie nie ma przesadzonych klas, a niektóre nawet proszą się o buffa (mam na myśli niektóre klasy zwykłe i premium, bo spremium wyglądają raczej dobrze)

• Lubię to! 2
Opublikowano
42 minuty temu, iNyols napisał(a):

Może trochę egoistycznie się wypowiem, ale jaką klasą bym nie grał to będzie o nią płacz, to samo kilku innych graczy, ciężko zbalansować klasy jeżeli jest taka rozbieżność skilla między graczami, bo jedni nie będą potrafili wykorzystać zalet klas, a inni wykorzystają je w pełni. Premki są robione tak żeby zachęcały do używania ich, jeżeli każdą po kolei znerfimy, bo 2-3 osoby robią pogrom, to koniec końców będzie się bardziej opłacało zwykłą klasą grać. Według mnie aktualnie nie ma przesadzonych klas, a niektóre nawet proszą się o buffa (mam na myśli niektóre klasy zwykłe i premium, bo spremium wyglądają raczej dobrze)

Graj czym chcesz nie twierdze, że nie umiesz grać ale moim zdaniem 1/5 plus mp5  i magazynek to troche przesada. 30 pocisków w plecy z czego 17 odbitych to przesada.  Ja rozumiem premki musza zachęcać, ale zrobienie klasy która polega na bieganiu i strzelaniu na pałe do tego odbija wszystko to troche przesada. Chodzący beton poczekajmy na wieksza ilość osob z tej klasy to gracze f2p uciekną.

Opublikowano
55 minut temu, iNyols napisał(a):

Ta klasa nie wymaga żadnego skilla tylko full hp, kondyche i jedyne co robisz to biegasz i strzelasz bo wszystko praktycznie odbija + jak ktoś ma skilla takiego jak ty to sie jest nie do rozwalenia, jedynie na fracie mozna zabic. Pamietam co bylo przed resetem jak tym duza czesc grala to byla masakra. Jak dla mnie to że odbija pociski to mogła by mieć 1/6 bo wiadomo jest klasa superpremium wiec nie moze miec 1/7-1/8 bo bedzie znow za slaba :) ewentualnie zabrac tej klasie magazynek po killu i dac jej cos innego w zamian

Opublikowano

Jak chcecie skilla to idźcie grać only dd2. 
Klasa jest okej to mp5 nic nie bije, a jak znowu dostanie nerfa do 1/7 to nikt tym grać nie będzie, bo stanie się uselles. 

51 minut temu, Eredin napisał(a):

Graj czym chcesz nie twierdze, że nie umiesz grać ale moim zdaniem 1/5 plus mp5  i magazynek to troche przesada. 30 pocisków w plecy z czego 17 odbitych to przesada.  Ja rozumiem premki musza zachęcać, ale zrobienie klasy która polega na bieganiu i strzelaniu na pałe do tego odbija wszystko to troche przesada. Chodzący beton poczekajmy na wieksza ilość osob z tej klasy to gracze f2p uciekną.

Jakoś w poprzednim sezonie również była i nikt nie uciekł.

Opublikowano

Chyba trochę tego nie rozumiem, tak pokolorowaliście opis klasy, a gra nią 2-3 osoby, myślę, że większość jakby zaczęła nią grać to szybko zderzyłaby się z rzeczywistością. Każda inna superpremka ma więcej do zaoferowania, nerfiąc 1/5 równie dobrze można zmienić na zwykłą premkę kapitana, który ma 1/8 i m4 +5dmg z niej, bo ta m4 nadrabia wszystko, a zmieniając magazynek za fraga na cokolwiek co pozostawia weterana na poziomie superpremki nic nie da, bo dalej będzie "przesadzony", mam wrażenie, że weteran już miał kilka nerfów, bo kolejne prowadzą go do tego, że będzie słabszy niż klasy premium xD

• Zasłużony
Opublikowano

Na ten moment klasa zostaje jaka jest gdy znów ją znerfimy do 1/6 pojawi się ten sam problem, nikt nie będzie chciał tym grać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.