Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
kochamcie

Propozycja - Nowy perk, zamiana mapy na inna, moze konkurs ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry w ten piękny weekendowy dzionek. Mam z 3 propozycje do zaoferowania dla was :) 

1. Nowy perk 

Nazwa: Buty Cygana

Opis: Buty które dają ciche kroki

2. Zamiana mapy ratworld na cs_bikini ponieważ za każdym razem jak jest wybierany ratworld to zaraz jest rtv albo ludzie wychodzą. Po prostu ta mapa jest bardzo słaba i myślałem żeby ja zamienić na cs_bikini która jest troche mniejsza ale dobra na cod moda 

Link: https://gamebanana.com/mods/91757

3. Wpadłem na taki pomysł żeby zrobić jakiś konkurs gdzie można zrobić tabelkę, komendę /konkurs i za największą ilość zabójstw dostanie się dużo honoru a za największą ilość zabójstw + ustrzelonych główek nawet vipa. Taka luźna propozycja żeby trochę wprowadzić rozrywki i większej rywalizacji, myślę że graczom spodobało by sie to a nawet przyciągnęło by nowych ? Można to zrobić na Wielkanoc czy coś, można też dodać jakiegoś unikalnego skina który będzie za 1 miejsce.

I tak dodać zabójstwa + headshoty do tabeli i np.

1 miejsce 5k honoru,vip i unikalny skin, -vip na 30dni. 

2 miejsce 3k honoru,vip, -vip na 15dni

3 miejsce 2,5k honoru,vip, -vip na 10dni

4 miejsce 1,5k honoru,

5 miejsce 1,5k honoru.

A reszta za to że jest w tabeli to dać nagrode pocieszenia w postaci 500 honoru czy coś. Tabelę zrobić na 15 graczy to by było wystarczające

Zachęcam do wypowiedzenia się innych graczy czy podoba się wam pomysł z konkursem czy nie. I czy podoba wam się reszta propozycji :) 

• Zasłużony
Opublikowano

1. Ciche kroki są w fazie testów już

2. Zobaczymy możliwe że dodamy

3. Takie rzeczy raczej odpadają jak unikalny skin bo i tak za dużo modeli jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.