Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje znerfic klase skoczek:

-Blokada podwojnego skoku jesli to wgl mozliwe do zrobienia lub

-Usuniecie podwojnych obrazen z MAC lub

-usuniecie dodatkowych 7 dmg

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Ewentualnie myślę, że można by zabrać te podwójne obrażenia. Ostatnio juz zabrano mu jeden skok. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Uważam, że to nie ma sensu na wyższych levelach i tak ta klasa ma problem przez broń którą dysponuje - MAC10, więc jakie będzie miał szanse bijąc bez żadnych bonusów uzi w kogoś kto ma 200+ hp? Tym bardziej, że dopóki nie dojdzie do przeciwnika na odległość nie ma żadnych szans, a teraz przy klasach takich jak olaf które zamrażają ma z tym problem.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Znerfić ten autobh. Jaki jest sens dawania w kondycje skoro skoczek jest po sekundzie na respie wroga? To jest absurd.

Reszte można zostawić, skoczek nie jest za silny. Problemem jest tylko głupie autobh, które kompletnie nie pasuje do low rate CODa.

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Też dużo gram skoczkiem i myślę, że to abh nie jest jakoś mocne. Jak wyżej napisał @ FLYskills360 uzi to nie jest jakaś potężna broń i na większych mapach skoczek nie ma lekko.

Wiadomo narzekają na klasę ale myślę, że jakby sami potrafili wykorzystywać skilla postaci to byłaby inna historia, a skoczkiem grają 3-4 ogarnięte osoby. Całkiem niedawno miał już nerfa.

Subiektywnym zdaniem można by było mu pomniejszyć szansę podwójnego dmg.

• Lubię to! 1
Opublikowano

nie dziwi ze flyskill i cerdo beda bronic klasy na ktorej graja ale moim zdaniem to ze ktos na 1 lvl tak naprawde moze dostac sie na resp przeciwnika wciagu 5-10s jest wystarczajace i dodatkowe obrazenia,czy wgl podwojne powinny byc usuniete

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.