Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie Katów, dzisiejszy wywiad przeprowadziłem z użytkownikiem Koczan. Zapraszam na seans.

Pytania --> Redaktor

Odpowiedzi --> Koczan

Cześć, czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Tak, oczywiście.

A więc na sam początek naszego wywiadu przedstaw się nam i opowiedz coś o sobie.

Mam na imię Adrian, uczęszczam do technikum informatycznego i jestem tam na pierwszym roku.

Czym się interesujesz? 

Interesuję się głównie komputerami, ale nie jestem typowym informatykiem który spędza całe życie przed komputerem. Moimi drugorzędnymi zainteresowaniami są: siłownia, gry słowne oraz jak to na faceta przystaje dziewczyny :)

To prawie tak jak ja tylko mnie nie interesują gry słowne :D. A powiedz mi jak ci idzie nauka w technikum?

Ogólnie to w szkole dobrze mi idzie, z wyjątkiem matematyki. Matematyka  zawsze była moim koszmarem, ale po woli wychodzę na prostą. Na razie kiblowanie mi nie grozi, ale z tą matmą muszę jeszcze popracować :)

Rozumiem, życzę ci abyś nie musiał przerabiać jeszcze raz tej samej klasy. Dobrze idziemy dalej. Czy masz rodzeństwo?

Aktualnie nie, ale w maju się to zmieni. Będę mieć trochę mniej czasu na siebie i będę musiał zająć się rodzeństwem :D

Teraz przejdźmy w stronę naszej sieci, która uzależnia wszystkich :D. Jak znalazłeś się u nas na sieci?

Katujemy to był zupełny przypadek. Mieliśmy w szkole turniej w cs'a 1.6, i pomyślałem, że może wrócę sobie do starych czasów grania w countera. Wchodzę w google i wpisuje fajny serwer FFA (google wie co dobre:D), no i tak o zacząłem grać na FFA :) Po dosyć krótkim czasie złożyłem podanie o admina, które zostało przyjęte, i tak oto zostałem w sieci. Potem przerzuciłem się na COD'a gdzie też grało mi się wspaniale. Niestety sprawy osobiste wzięły górę, i musiałem porzucić sieć na cztery miesiące. Ale już jestem w sprawach osobistych "ustatkowany", i wracam do nałogu :)

Masz może jakiś wrogów na sieci?

Tak, moimi wrogami są wszyscy ludzie którzy używają wulgaryzmów jako przecinek i nie panują nad emocjami. Ale jeżeli oni próbują się zmienić, to wszystko im wybaczam i daję drugą szansę :P

To bardzo dobrze, że dajesz każdemu kto chce się zmienić drugą szansę, ja również uważam, że każdy zasługuje na drugą szansę. Posiadasz już admina na serwerze JailBreak czy masz zamiar na tym zakończyć? czy może chcesz objąć inne stanowiska?, jak tak to jakie?

Bardzo lubię się rozwijać oraz jestem czasami dosadnio ambitny. Praca administratora na serwerze to i tak duże wyróżnienie i jest czym się chlubić, ale trzeba pamiętać, aby dawać z siebie jeszcze więcej. Od jakiegoś czasu planuję założenie serwera BaseBuilder do cs'a, ponieważ jest to mój mod nr. 1. Bardzo wciąga i fascynuje oraz rozwija kreatywne myślenie. Jedyne czego mi brak, to: fundusze oraz realizacja. Jeżeli chodzi o pomysły to nigdy się nie kończą :) Wystarczy tylko chcieć. A wracając do sedna pytania, to na forum kiedyś chciałbym pełnić stanowisko w ubteam'ie albo moderatora. Dzieli mnie jeszcze od tego długa droga, więc na razie dam sobie jeszcze czas na objęcie tych stanowisk.

Grałem kiedyś na BaseBuilder i zawsze próbowałem zbudować taką kampę gdzie była mini szczelina, zawsze kończyło się to nie powodzeniem :/. Twoim serwerem nr 1 jest BaseBuilder zaś moim jest ZombieMod, który już nie istnieje ale próbuję przekonać administrację, że ten serwer to strzał w 10 i warto dodać taki serwer. Przechodząc do kolejnego pytania. W chwili obecnej jakbyś ocenił nasz stan obecnych serwerów?, jaki byś dodał a może jaki byś usuną? 

Stan obecnych serwerów uważam za bardzo dobry, ale bym bardziej nałożył nacisk na reklamę niż na kolejne serwery. Uważam, że serwery takie jak BF2, COD oraz JB jest dosyć łatwo rozkręcić. Trzeba jedynie uderzyć w ten serwis, gdzie ludzie mogą się zainteresować. Co do kolejnych serwerów proponowałbym wstrzemięźliwość, ponieważ jest wiele serwerowni co mają serwery zapełnione po 6/26 bardzo szybko upadają. A te serwery które są dobrze rozreklamowane stoją i stoją. I tak powinno się robić. Zapełniasz pierwszy serwer, zaczynasz robotę nad drugim. Gratulacje dla administracji za serwery DD2 oraz FFA! Dobra robota, oby tak dalej! :D

Co sądzisz o CS:GO?

Oj, długi temat do gadania. Uważam, że to jest wspaniała gra i równie dobra jak nasz stary 1.6. Lecz tak jak w 1.6 są tam czity i to niszczy cały system. Bardzo fajnie gra się na serwerach, lecz na matchmakingu 3/4 meczy to gry nierówne, z osobami które są poziomowo powyżej swojej ligi albo z cziterami. Osobiście tam mam kałaszka, ale tak jak pisałem, można jedynie pograć fajnie na serwerach :) 

Jak zaczęła się twoja przygoda z CS 1.6?

Tak samo jak moja przygoda z katujemy. Kiedyś poszedłem do kolegi(w wieku ośmiu lat) i zagraliśmy sobie w cs'a. Tak wiem, że ta gra jest od 16+ no ale cóż, taka natura :D Zagrałem wtedy pierwszy raz w cs'a na modzie GG, w którym sie zdobywa nową broń za każdym razem gdy się kogoś zabije. Tak się wtedy cieszyłem, że wróciłem do domu i wykorzystałem cały transfer z internetu na pobranie tego, przez co miałem przypał u taty :D Ale teraz mam te 16. lat i spokojnie mogę grać :D Niedługo stuknie mi 1700h na steam'ie, więc widać jak mi się spodobało. ^^

Mówisz, że zaraz będziesz miał 1700 H na steam. Mój brat cioteczny ma przegrane : CS1.6 --> 3500 H , CS:GO --> ponad 3500 H oraz ma rangę Global Elite. Ostatnie pytanie z dziedziny CS:GO. Śledzisz może naszych reprezentantów Virtus.Pro?

Ostatnimi czasami bardzo często oglądałem różne turnieje i nadal się tym interesuję. Lubie popatrzeć jak grają ludzie lepsi ode mnie, aby podłapać od nich trochę taktyk i skilla. A co do drużyny VP, bardzo ją lubię nie ze względu, że to polacy, ale dla tego, że pokazują świetną klasę na każdych zawodach. Na tegorocznych Katowicach średnio im poszło, ale doszli do półfinału co jest i tak ogromnym osiągnięciem. Pozdrowienia dla twojego brata i Virtusów, może kiedyś do nich dołączy jak będzie tyle trenował :D

Jeżeli chcesz się podszkolić z CS:GO polecam obejrzeć ci Akademie Taktyczną Izaka. Zmieniając tematykę naszego wywiadu. Słyszałeś może o tym, że Polacy wypuszczają grę Wiedźmin 3? Miałeś styczność już z tą grą? bo ja nie. Muszę przyznać, że kiedy obejrzałem dwa odc. przed premierowo to mam chęć na tę grę, nie wiem jak ty.

Owszem, gra wspaniała, a jeszcze wspanialsze jest to, że gra jest robiona przez polaków i dla polaków :) Lecz mój komputer to stary kolega, i chyba mi nie pozwoli na odpalenie tej gry. Z wiedźminem nigdy nie miałem do czynienia, ale może kiedyś, zobaczymy co czas pokaże.

Zaskakujesz mnie pozytywnie :D Mam dokładnie to samo co ty. Jedynie czego się boję to tego, że nigdy nie grałem w 1 oraz 2 i czy nie będę wiedział o co chodzi w Fabule gry. + dla Polaków za taką grę jaką udało im się stworzyć.

Jeżeli chodzi o fabułę, to bardzo polecam youtube. Jest wiele ciekawych osób, które ciekawie się ogląda. A jeżeli nie lubisz oglądać filmów na youtube, polecam kupić aby zrozumieć fabułę po swojemu :) Racja. Brawo Polacy, po raz kolejny wychodzicie z ziemi i urywacie korzenie z cebuli, wychodzimy po woli na ludzi :)

Dziękuje za radę, jak kupię lepszy komputer na pewno zerknę. Myślę, że tematy gier możemy zostawić już na boku. Jaka jest twoja ulubiona muzyka? i jaki rodzaj muzyki preferujesz?

Jeżeli muzyka wpadnie mi w ucho to słucham jej i słucham jej, aż ją znienawidzę. Mój gust muzyczny jest taki, że można mi wcisnąć wszystko. Od disco polo, aż po dupstep :D

Rozumiem, nie będę już tutaj bardziej brną ale zadam ci jeszcze jedno pytanko :D Czy słuchałeś może utworu pt. Gang Albanii?

Oczywiście. Jest tam wiele wulgaryzmów ale to jest jedynie pseudo rap, i nie ma on zamiaru nikogo obrażać. Rytm wpada w ucho co jest najważniejsze, a tekst w tych utworach odgrywa też ciekawe znaczenie, ale nie najważniejsze. Bardziej tu chodzi o zabawę słowem :) Keszke w meszke ^^

Dobrze myślę, że powoli będziemy musieli kończyć więc teraz będę zadawał ci takie pytania na które staraj się odpowiadać, krótko i zwięźle :D Gotowy?

No postaram się :P Zaczynajmy

Ulubiona liczba?

1. Bo zawsze próbuję być najlepszy.

Ulubiony miesiąc?

Wrzesień, narodziny legendy :D

Blondynka czy Brunetka?

Jak byłem mały to miałem swój ulubiony kolor klocków lego, czyli czerwony, ale wszystkie kobiety są piękne, niektóre potrzebują po prostu trochę pracy. Wszystkie :D

Odpowiedź godna zostawienia LIKE pod tym zaiste legendarnym wywiadem. Myślę, że to będzie już koniec naszego wywiadu. Czy chcesz kogoś na koniec pozdrowić?

Pozdrawiam całą ekipę administracji katujemy oraz wszystkich użytkowników. Nie będę wymieniać nicków, bo jeszcze kogoś pominę i się na mnie obrazi! :D Pozdrawiam was wszystkich, dziękuję za ten wspaniały wywiad. :)

Ja również dziękuje za poświęcony mi czas. Jeszcze raz dzięki za możliwość przeprowadzenia z tobą wywiadu.

Nie ma za co, to była czysta przyjemność ^^

BONUS :

Zdjęcie Koczana : http://files.tinypic.pl/i/00660/wcrcjz1n58h9.jpg

Jeżeli ci się spodobało zostaw -->fb.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wywiad taki sobie, kolory zryte, i tak jak kolega ^up "odpowiedź godna zostawienia like pod tym zaiste legandarnym wywiadem" XD.

Ogólnie jest srednio, ale to pierwszy wywiad - więc pracuj, pracuj, pracuj!

Opublikowano

Kolory tragedia...Wywiad trochę monotematyczny cały czas gry i komputer...Wywiad średni, ale biorąc pod uwagę, że Ty go napisałeś, to i tak zadowala..+ za czas poświęcony na wywiad

Opublikowano

Dajcie sobie na dystans, przecież dobrze wiecie, że nie chodziło mu o to żeby sobie przysłodzić...

Mi się bardzo podobało, szczerze mówiąc jest to dotychczas pierwszy wywiad, który przeczytałem do końca. Jedyne czego bym się uczepił to kolorów.

Like dam jak będę na kompie.

Opublikowano

Wywiad jak na pierwszy raz nie najgorszy, zmień tylko kolorki

Małe info dla ciebie następnym razem wstaw wywiad najpierw do strefy redaktorów bo inaczej poleci do kosza.

Opublikowano

Skoro pisaliscie to nie był to prawdziwy wywiad. Powinien on się odbyć na TS, a redaktor powinien nagrać rozmowę ponieważ wtedy użytkownik nie szuka wygórowanych słów tylko potocznych i zadaniem redaktora jest je zmienić ;)

A jak ktoś pisze to milion razy może zmienić zdanie.

Ogólnie pytania ujdą w tłumie. Za dużo mowy o grach.

O czym ty piszesz, tu nigdy nie było i na 99% nie będzie, że wywiad jest przeprowadzany za pomocą komunikacji głosowej. Więc nie powinnaś pod względem tego oceniać pracę Tomka. Jak sama wspomniałaś nie jest to prawdziwy wywiad, może dlatego, że jesteśmy obecnie w świecie wirtualnym.
Opublikowano

Po pierwsze nie widziałem wywiadu w ukrytej strefie dla redaktorów.

Po drugie nie rób takiej wielkiej czcionki z tak badziewnymi kolorami, bo oczy zaczynają boleć. 

I nie ma to jak mieć dobrą samoocenę, nie Tomku?

Odpowiedź godna zostawienia LIKE pod tym zaiste legendarnym wywiadem. 

Powoli tracisz u mnie jakikolwiek szacunek, pozdrawiam rodziców.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dzięki za wywiad, postaraj się jeszcze coś przygotować i weź do serca uwagi użytkowników

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.