Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez kolin, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem ze zrozumieniem czemu jest to zakazane i brane jako wspomagacz jak jest to rzecz do nauczenia się a nie jak aim czy wh  które można sobie pobrać. sgs jest to po prostu kucanie na co gierka pozwala więc nie rozumiem czemu za to może być ban/perm i chciałbym żeby to zostało usunięte z regulaminu bo każdy to może zrobić tylko musi umieć 

• Moderator
Opublikowano
17 minut temu, yuuko napisał(a):

rzecz do nauczenia się a nie jak aim czy wh  które można sobie pobrać.

Praktycznie w każdym multihacku masz opcje włączenia sgs.

17 minut temu, yuuko napisał(a):

sgs jest to po prostu kucanie na co gierka pozwala więc nie rozumiem czemu za to może być ban/perm i chciałbym żeby to zostało usunięte z regulaminu bo każdy to może zrobić tylko musi umieć 

Chyba pomyliłeś duck'a z sgs. Bo jest też takie coś jak unitsy i velocity, których bariere możesz przekroczyć i wątpię że serwer by zarejestrowal strzał na graczu który leci 1000 units :dogel:

Opublikowano
31 minut temu, FUTUBA. napisał(a):

Praktycznie w każdym multihacku masz opcje włączenia sgs.

Chyba pomyliłeś duck'a z sgs. Bo jest też takie coś jak unitsy i velocity, których bariere możesz przekroczyć i wątpię że serwer by zarejestrowal strzał na graczu który leci 1000 units :dogel:

czyli ja nie mając nic nie mogę tego robić bo więcej pracy macie żeby sprawdzić czy ktos faktycznie biega z odpalonymi sgs'ami ? jeśli sie rozpędzę na double jumpie i zrobie jak połowa serwera ducka to już jest okej w takim wypadku ? czy dalej nie bo ja go zrobię przy większej prędkosci ? 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Nie zostaną zezwolone jak na 99% innych serwerach. Skoczek ma z siebie bh a nie każda klasa. Podoba się skakanie wybierajcie skoczka. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.