Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jak sam dział mówi "pożegnaj się" .. Odchodzę z przyczyn dwóch tutaj ludzi niedorozwiniętych umysłowo aczkolwiek chodzi mi o Little. i Orlando, jeżeli Dudnes nie zrobisz z nimi porządku odejdą Ci wartościowi ludzie ze serwera jak i forum, a nie bądź zaślepiony Little, bo to właśnie przez niego najlepsza ekipa odeszła, po co mu dawałeś 4 raz szansę? jak się nie zmienił, płakał i lizał tyłek i wymiękłeś? Nic do Ciebie nie mam, ale pozbądź się ich jak najszybciej a bardziej forum się utrzyma i daj tego Administratora Mr_Danio, jemu jak najbardziej się należy angażuje się w to jak widać a nie jak pewna osoba chcę H@ bo to porażka, dzięki za daną mi szansę i w jakiś sposób mogłam się wykazać. To nie jest pochopna decyzja myślałam nad tym już, przez takich ludzi i atmosferę nikt nie ma ochoty siedzieć a myślałam że to będzie ostatnie forum serwer itd ale cóż albo zrezygnuję całkiem z grania w cs. A więc tak:

Mr_Danio - dzięki że, pomagałeś mi na tyle ile mogłeś, że w każdej chwili mogłam liczyć i wysłuchałeś doradziłeś, jesteś tutaj jeden z najlepszych.! Jako administrator jestem pewna, że w 100% sobie poradzisz, nie zmarnuj tej szansy! Za granie razem na gungame! Myślę że jeszcze gdzieś się spotkamy ;)

Kasia - dziękuję za bardzo ładne prace, będzie z Ciebie bardzo dobry grafik! bardzo Cię polubiłam i dokładnie swoje obowiązki wykonywałaś, mam nadzieję że za złe mi nie będziesz miała odejście, buziaki masz mnie na steam jakby co. :)

cLiNiC - za wspólną rozmowę na ts, beka z tej drogi nie zapomnę tego! :)

ola7258 - mam nadzieję że kiedyś jakiś zlot wypali i poznamy się rl, powodzenia w adminowaniu itd :)

Jaro! :D - nie bądź nerwowy, pilnuj porządku nie daj sobie w typową "kaszę" napluć, walcz o swoje, nie dawaj pomiatać Twojego imienia, ale też nie bądź zadziorny odpuść głupszym - taka moja mała rada, dzięki za poznanie Cię :)

Pingwin 7 - za wspólną rozmowę na ts, dobrze że kupiłeś mikrofon bo jak nie miałeś to nie wiedziałam co myśleć na Twój temat głosu jak opowiadałeś, haha :D :)

Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam na szybko pisałam, ech z żalem muszę Was opuścić ale miło było bo poznałam naprawdę dowartościowane osoby są tutaj wyjątki, które szanuję i doceniam jeszcze raz dzięki za daną mi szansę.! :wub:

Opublikowano

a ty te swoje 16 tez nie masz chyba

Pa, wiem czemu odchodzisz, rozumiem Cię. Kontakt ciągle mamy

Opublikowano

To, że ktoś ciebie denerwuje, nie oznacza że musisz odchodzić z serwerowni. Gdy ktoś cię denerwuje w prawdziwym życiu, zmywasz go i opuszczasz całe towarzystwo z czyjegoś powodu? Proszę cię. Skoro tu masz wielu wspaniałych przyjaciół, to nie widzę powodu abyś odchodziła z sieci :) Trzymaj się z nimi, a ci którzy cie denerwują niech będą na drugim planie. Pozdrawiam Koczan, i zachęcam do pozostania w sieci. Sieć jest wspaniała. Nie było mnie długo czasu, ale nie widzę by się coś kruszyło. To że ludzie się wykruszają, nie znaczy, że serwerownia upada. Jeżeli ty odejdziesz, to prawdopodobnie pociągniesz za sobą jakąś osobę, a ta osoba kolejną, i dojdzie do tego że z czegoś fajnego pozostanie tylko nic. Jeżeli masz zamiar odchodzić to odchodź, ale jesteś fajna babeczka, i proszę zostań z nami :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zostań na sieci bardzo cię proszę, proszę także o nie zabieranie rang do ostatecznej decyzji, przemyśl to jeszcze raz, a jeżeli oni ci przeszkadzają nie zwracaj na to uwagi proszę i zostań, gdybym miał odchodzić przez takie osoby już dawno by mnie nie było a tych co nie lubię po prostu ignoruję,

Czekam na ostateczną decyzję

Opublikowano

Nigdzie nie idziesz! Zostajesz tutaj, miło się z Tb współpracuje, ale za krótko, pozytywna jesteś zawsze :D Mam nadzieję, że posłuchasz nas i przemyślisz to !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.