Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    barsta CSs
  • SteamID:
    STEAM_1:0:742812477
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    12.02.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam wbiłem po raz pierwszy na wasz serwer bo zawsze grałem na innych i zagrałem 1 całą runde. w drugiej rundzie gdy było chyba 5:6 poszedłem na B i dostałem palakiem , gdy ogień zgasł picknąłem 2 razy i podczas trzeciego picka zobaczyłem chłopa i zacząłem strzelać, w momencie gdy on mnie zabił (albo ja go, nie pamiętam dokładnie) wywaliło mnie z gry, zminimalizowało csa i wyskoczyło powiadomienie że steam nie odpowiada więc wyłączyłem csa i uruchomiłem ponownie a gdy chciałem wbić zobaczyłem że moje id steam zostało zbanowane. Nie wiem za co mam bana i nie wiem na ile więc nie jestem w stanie napisać dużo bo nie mam punktu odniesienia, jak poznam powód oraz długość bana to mogę napisać jeszcze raz jeżeli to odwołanie nie wystarczy 

Edytowane przez BARSTA1
  • Haha 1
Opublikowano

Podejrzany dołącza do gry wraz z początkiem mapy

Demo oglądam od początku, gdzie już na rozgrzewce jest ciekawie :beardance:

2:07 - a raczej - 1:56 - jak dla mnie pierwszy dziwny kill - model gracza pada jak słup, a Twój celownik gdzie?, 2:00 - kolejny? to samo, widać nawet smugę wystrzelonego pocisku, 2:08 -  again? - takie cuda to widziałem w filmie "Wanted" - też kochałem się za młodu w Angelinie? :uwu:- +B

2:57 - fakt, słychać sporo informacji spod B np. strzał z 57, ale wbiegasz na przysłowiową pałę z celownikiem w podłodze - no tak wiadomo, iż jest tylko 1 oponent na tym bs'ie - +B

3:43 - odwracasz się od HE jak od flash'a? rly?:beka: Fakt, można zauważyć wcześniej broń przeciwnika wskakującego przez smoke do rampy, ale ponownie coś się jednak tutaj nie zgadza przy tym killu, gdzie celownik, a gdzie pada Twój strzał - +B

3:56 - tańczysz na tym tetrisie jak Mariusz P. w "Tańcu z Gwiazdami" pomimo, iż TT zajęło już bs - ano tak, jeden CT jeszcze się ukrywa w smoke przy rampie, ale tego oponenta zabija Twój teammate - +B

4:46 - ładna reklama discorda co nie? Ale jednak troszkę mi przykro z tego powodu, bo jednak +model Piękny Kawalerze. Oczywiście samo Twoje wejście różni się od poprzedniego, no bo jakby inaczej, przecież koledzy z TT zrobią swoje - +B

4:56 - tak tak Misiaczku, bombę położyłeś idealnie, wręcz perfekcyjnie równolegle i prostopadle do kafelek na bsie - ale żeby sprawdzać smoke? Otóż nie - patrzysz czy już CT jest blisko - +B

5:52 - ah ten fotel co nie? Też w niego zawszę trafię małym palcem u stopy o7 - łapiesz ładnie model (5:59) i biorąc pod uwagę Twoje poprzednie "rush b s**a bly**", ta ponownie wykonana z celownikiem w podłodze- no tak 1 oponent, 1 teammate - po co masz sprawdzać inne pozycje na B, ale przyznaj ten drugi CT z gali to musiał Cię zszokować :donk: - +B

6:10 - Drodzy Państwo, ależ on to skleił, od razu widać, iż w tym chłopaku drzemie potencjał na przyszłego zdobywcę MVP Majora CS2 (inspiracja Panem D. Szpakowskim z początku komentarza Finału MŚ 2022)  - +B

Więcej widzieć już nie muszę...

Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.