Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ktoś mi powie jaki sens ma ta topka ?

tutaj kile do dedów totalnie nie maja znaczenia, nie mam pojęcia na jakiej podstawie dodają sie te pkt, ale to jest przesada :p

koles ma 200kili do 400dedów i jest top5, u mnie 310kili do 86dedów i top9, jak? mając -200 w kilach on powinien byc na samym końcu.

topka.thumb.jpg.ef489d010d13590d5e9c4a83e53e661c.jpg

Edytowane przez taczka
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

nie jest to bug tylko to tak dziala, ze za fraga masz 4 kille, a za leb 6 (chyba, ze tam jest inaczej) i jak paka np wybuchnie i kogos z ct zabije jak podlozysz to tez pkt nabija + za wygrywanie rund i chyba tyle. Czyli w skrocie jest ranking punktowy i wystarczy, ze duzo grasz i jestes wysoko nawet jak masz dwie lewe lapy 

Opublikowano
1 godzinę temu, sokowirówka3000 napisał(a):

nie jest to bug tylko to tak dziala, ze za fraga masz 4 kille, a za leb 6 (chyba, ze tam jest inaczej) i jak paka np wybuchnie i kogos z ct zabije jak podlozysz to tez pkt nabija + za wygrywanie rund i chyba tyle. Czyli w skrocie jest ranking punktowy i wystarczy, ze duzo grasz i jestes wysoko nawet jak masz dwie lewe lapy 

No i sie z tobą nie zgodze bo pkt ujemne dalej nie działają za śmierć, i jaki sens ma ranking ktory totalnie nie patrzy na statystyki kili do dedów?

Jaki sens ma twój komentarz w sytuacji kiedy typ w porównaniu do mnie ma mniej kili, mniej hs, 2x wiecej dedów niz kili a jest i tak wyżej?

TOP5 227kili (53hs) 408dedów   - 

TOP7 310kili (112hs) 86dedów    - 

Widzisz róznice? ja widze, ma 4 wiecej podłożonych bomb i to daje mu taka przewage mając aż tyle smierci?, ta topka nie oddaje totalnie i jest nie sprawiedliwa

• Lubię to! 2
Opublikowano

A więc po to jest ten temat, aby ktos to w końcu naprawił, bo w aktualnym wydaniu jest totalnie bez sensu, to w jaki sposób liczy pkt widze, ale to jak wyglada w topce to jakas pomyłka.

Opublikowano
Godzinę temu, sokowirówka3000 napisał(a):

Juz byl temat na codmodzie chyba zeby to zmienic bo ludzie nie chcieli punktowego rankingu i nie przeszlo narazie, wiec nic z tego raczej

Tutaj tez był poruszany ten temat i własciciele nie dadzą sie przekonać do zmiany, ale liczymy chociaż na naprawę systemu.

32 minuty temu, bartek1994142 napisał(a):

A co myśliscie o formie "RANG"? Szeregowy, itp itd? Myślę że też byłoby spoko :D

chyba zbędne, są już dodane rangi z cs2 

• Właściciel
Opublikowano

Problem był w punktacji ujemnej, nie działała prawidłowo, zostało to poprawione. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.