Jump to content

/freelvl  

39 members have voted

1. 1. /freelvl

• Tak
      27
    • Nie
      12

Recommended Posts

• Sponsor
Posted

Witam od dłuższego czasu dostajemy masę pytań dotyczące darmowego lvl na codzie i teraz pytanie do was czy wprowadzamy czy nie.

Posted (edited)

Mieszane uczucia mam co do tego. Sam gdy zacząłem grać mieliście już 200+ nawet prawie 301 a i tak udało się wbić ten 100+ bez jakiś większych problemów i dodatkowych lv za free. Ale jak da się zauważyć niektórzy mają z tym duży problem i jedynie jak pisaliśmy wprowadzić to jakieś 3/4 tyg po resecie dla bardziej już nowych wtedy graczy co zaczynają od 1 a reszta ma 180+. I wiadomo 1 raz na nick nie co klasę niech wybierają mądrze.

@ Bydlaczek reset był 20 grudnia. Czyli 40 dni temu. 10 dni temu nie miałeś 180+? Jak i wielu z nas którzy grają regularnie? 

Co do drugiej części to właśnie mnie zniechęca przed tym że będą lv przenosić by dobić szybciej 301 a z drugiej strony pieniądze idą na serwer. W końcu nawet jakby 10 osób przeniosło to masz 200zl-to co bierze sklep zasili portfel sieci ;)

Edited by kolin
Odp. Bydlaka
Posted

Jak miałoby to wyglądać? Średnia lvl serwera? Czy jakiś lvl np. 50 na start po jakimś czasie od resetu?

Posted
16 godzin temu, kolin napisał(a):

Mieszane uczucia mam co do tego. Sam gdy zacząłem grać mieliście już 200+ nawet prawie 301 a i tak udało się wbić ten 100+ bez jakiś większych problemów i dodatkowych lv za free. Ale jak da się zauważyć niektórzy mają z tym duży problem i jedynie jak pisaliśmy wprowadzić to jakieś 3/4 tyg po resecie dla bardziej już nowych wtedy graczy co zaczynają od 1 a reszta ma 180+. I wiadomo 1 raz na nick nie co klasę niech wybierają mądrze.

A kto po 3/4 tygodniach ma 180+ ?  hahah Ten freelvl jest zbędny bo są serwerowe cwaniaczki którzy bedą sumować expa :D i 301 po 2 tyg bedzie nabity ^^

Posted

Oczywiście że Tak 

• Owner
Posted
W dniu 31.01.2025 o 22:58, Aztil napisał(a):

Jak miałoby to wyglądać? Średnia lvl serwera? Czy jakiś lvl np. 50 na start po jakimś czasie od resetu?

50 lvl

W dniu 1.02.2025 o 14:30, Bydlaczek napisał(a):

A kto po 3/4 tygodniach ma 180+ ?  hahah Ten freelvl jest zbędny bo są serwerowe cwaniaczki którzy bedą sumować expa :D i 301 po 2 tyg bedzie nabity ^^

Będzie limit odbierania darmowego lvl'a 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.