Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy od jakiegoś czasu zacząłem częściej grać na #om2. Za czasów CS:GO był ranking broni gdzie wpisywało się komendy !top weapons i pokazywało wszystkie bronie. 

Fajnie by było jakby pojawiło się to na serwerze myślę że ludzie by spojrzeli na to dobrym okiem.

Opublikowano

A nie dałoby rady poprawić zaistniały błąd lub po prostu zmienić plugin. Wiem że to nie są łatwe rzeczy tylko mówię że !top guns jako estetykę wygląda fajnie tylko ważne jest żeby działało bo na każdej broni pokazuje 0. Dziękuję bardzo za odpowiedź pozdrawiam.

Opublikowano

Co z moją sprawą wiem że nalegam ale po prostu mam propozycję że za top 1 jakąś w bronią co miesiąc można rozlosowywać Vipa na tydzień ludzia się spodoba. Fajnie by było naprawić zaistniały błąd z !top guns. Przepraszam za naleganie ale siedzi mi to w głowie 

• Właściciel
Opublikowano

Generalnie nie było jakiegoś większego zainteresowania funkcją, dlatego też nie została do końca zrobiona, być może zostanie całkowicie usunięta. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.