Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie za bardzo rozumiem jakby to miało działać?

Problem jest raczej u ciebie, a nie z naszej strony (serwera, zwłaszcza, że na hltv stopy widać już normalnie) nigdy takiego błędu nie widziałem na żadnym serwerze, zwłaszcza od nas a na parunastu grałem i spędziłem setki godzin w CS 1.6.

Spróbuj zrobić może reinstall, wgraj nowy config, pobaw się ustawieniami, bo raczej to nie jest wina "antywh" chyba, że owe posiadasz to wtedy, by to miało sens - daj znać jak wykonasz kroki które ci poleciłem i powiedz czy pomogło.

Opublikowano

@ .kaskader nie mój internet, ani moja gra, masz przecież w prawym dolnym rogu moje fpsy i ping, ping jest tak niski, że się nawet nie wyświetla przez większość czasu.
Korzystacie na 100% z reHLDS i whblockera do niego, który pewnie jest skonfigurowany za ostro i uznał, że go nie powinienem widzieć, więc nie zablokował jego widoczność dla mnie.

@ f u t u b a. image.png.f6968d08bd18658ff7fb36da24080633.png

• Haha 2
Opublikowano

@ Playdoh Jeżeli błąd, by występował po naszej stronie to raczej każdy z graczy, by taki posiadał, a widnieje on tylko u ciebie. 

Tak jak powiedziałem wyżej, pobaw się CFG, może reinstall pomoże.

Opublikowano

@  Łasica bo ludzi przez ściany nie widzę.
@ .kaskader błąd pewnie dotyczy tylko tych, którzy trzymają kąt z AWP na środku, a że nikt na to uwagi nie zwraca to nic nie poradzę. Ze strony CT jest prawdopodobnie to samo, ale nigdy nie chciało mi się tego z HLTV porównywać.

• Haha 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.