Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważyłem że chlopaki wyżej też interesują się ta propozycja więc i ja dodam ją tu .

Chciałbym dodać propozycje antyrush ponieważ wcześniej gdy na serwie było mniej osób nie było to az tak uciążliwa sytuacja były małe rushe ale nie robimy one problemów. 
Teraz gdy na serwie gra dużo więcej  osób stało się to dla graczy tt bardzo uciążliwe nim się zacznie runda już praktycznie ctki wjeżdżają tobie na spawn nie masz czasu przemyśleć gdzie pójść ani czegoś zaplanować o midzie nawet nie wspomnę dlatego chciałbym dodać propozycje na ustawienie antyrush nawet na te 10-20 sekund żeby odetchnąć w drużynie tt 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś runda w rundę daje ct’kom zrushować mida to jest to po prostu skill issue i brak umiejętności adaptacji do sytuacji. Przy dużej ilości osób można mieć tyle utility, żeby skutecznie to odeprzeć, tylko trzeba użyć tego z głową. Chęć wprowadzenia antyrushu tylko dlatego, że ktoś nie jest w stanie wyciągać wniosków. Jestem przeciwna tej propozycji. 

Edytowane przez Sharana
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Przy pełnym serwerze kiedy rushuje 8/9 osób z ct to po prostu jest ciężko to odeprzeć.
JESTEM NA TAK

Opublikowano

Bardziej chodzi wlasnie o ten pelen serwer jesli sie da to ustawic antyrush od 15 osob na serwerze czy cos podobnego 

Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.