Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Bilbo Baggins

"Czy wygrałeś coś w...?" Pytanie na dziś 25/01/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Ix7FPrv.png

Czy wygrałeś coś w Lotto lub na bukmacherce?

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Najwięcej na betclicu sieknąłem chyba blisko tysiąca, to było z rok temu? I od tamtego czasu sporadycznie raz na jakiś czas wpadnie jakieś 50-60 zł, ale głownie przegrane. Średnio opłacalne tbh, ale fajna zabawa

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Z tego co pamiętam coś tam w jakiejś zdrapce kiedyś pare groszy i to tyle. Generalnie nie gram w żadnych tego typu loteriach. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

W bukmacherkę ani lotto nie wygrałem nic, ale były takie piękne czasy gdzie wpłacało się 50 zł i robiło z tego spore sumki pamiętam mój najgorszy dzień najbardziej pechowy jak wpierdoliłem całe eq miałem dość drogie wtedy, bo m9 śniedź, kałach wtrysk paliwa jakieś tam asiimovy i przewaliłem to w 5 minut, bo chciałem zrobić szybki profit wbijając all-inem 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

w lotka owszem kilka razy 4 się trafiła, a co do kuponów to jeden jedyny za 5zł wszedł ale to z mega słabym kursem i wygrana starczyła jedynie na 1l Jaśka Wędrowniczka :D

• Inwestor
Opublikowano

Czasem stawiam coś na mecze piłki nożnej lub tenisa, ale to kilkadziesiąt złotych jedynie mi się udało wygrać. Na pewno dużo więcej straciłam niż zyskałam. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

coś kiedyś się wygrało, ale za małe sumy żeby o tym gadać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.