Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Twój nick z serwera:(っ◔◡◔)っ ♥ Walczu ♥

2. Co chciałbyś/abyś wprowadzić/zmienić/usunąć?: Chciałbym żeby została usunięta blokada czasowa na komendę !report. Przytoczę sytuację z wtorku, mianowicie grałem sobie na serwerze, nie było żadnego admina i chciałem zgłosić dwie osoby (były perfidnie "odpalone"). Zgłosiłem jednego z nich, a drugiego nie dało się, właśnie przez blokadę czasową, która pokazała chyba 1800 sekund. Pytanie jaki ma sens ta blokada i komenda !report, jeśli nie da się zgłosić odpowiednio szybko osób, które grają np na mh...? To jest zwykłe przyzwolenie na odpalanie się takich osób. :)
Mam nadzieję, że zostanie usunięta ta blokada czasowa.

Edytowane przez Walczu
  • Lubię to! 1
  • Head Admin
Opublikowano

Witam,

Gracz może zgłaszać co 15-20 sekund. Zabezpieczenie zostało wprowadzone, aby ludzie nie spamowali nim co chwilę. Czy mógłbyś przesłać mi screen, jak to wygląda?

Pozdrawiam,
@ BlaDy*

Opublikowano

postaram się jeszcze zrobić screena ale zauważyłem, że jest to loteria, czasami nie da się wcale kogoś zgłosić i pokazuje np 300sekund, a innym razem da się wysłać jedno za drugim zgłoszenia

Opublikowano

przykładowe jest tutaj aktualnie nie moge zrobić reporta 
obraz_2025-01-20_133752531.thumb.png.932047091778b0c3e42eca957098b198.png

• Head Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.