Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Zambaryło
Nick admina banującego: haha
Data/Mapa: 11.01.2025r. dust2002 gdzieś 23:30
Demo: megawrzuta.pl/0lcupp9i
Steam ID: SSTEAM_0 : 0 : 862094109
Serwer (mod): COD MOD 301lvl
Opis sytuacji: tak

• Zasłużony
Opublikowano

@ Luis Enrique nie mam pojęcia, który admin banował, ale ma 24h na rozpiskę. Daj mu znać 

Edit.

2:28 leci prosto w enemy nie przejmuje się żadnym innym spotem /// -b pojedyncza akcja o niczym nie świadczy; równie dobrze mógł wbiegać na chama do paki i się chować i próbować szukać stamtąd enemy + broić pakę 

10:40 wcelowanie w model (kroku słychać dopiero pod koniec) /// +b biorąc pod uwagę kolejne akcje z tego dema

11:30 celownik za modelem od początku do końca /// -b przecież gość biegnie jak koń na tej górze; nie wiem co w tym dziwnego

dodam od siebie 11:27 na +b i niebywałą wręcz reakcję na wychodzący model z wody, pixel enemy widać było ułamek sekundy, jednak podczas odwracania się podejrzany wszystko widział i wrócił celownikiem i sobie zabił 

12:21 lock na modelu 2 razy na gościu w wodzie a później lock przez skrzynki na respa tt /// +b pierwszy lock to samo co w 11:27, trochę za szybko go zobaczył; drugi lock raczej nic, ciężko powidzieć -b

14:10 minmodels1/esp /// -b raczej model TT byłby tutaj widoczny na lajcie, bo jest jasny + po najechaniu widać ENEMY: CONAN

14:32 dajny masz recoil nauczysz mnie? /// -b kilka pierwszych kul idzie w środek, reszta lata jak chce czyli normal rozrzut

15:08 gdzie ten model on nie peekuje? /// +b porównałem z hltv - w tym momencie idealnie chowa się za ścianą jeden z enemy, także wyjście wcelowane ale pomyliły się ściany

15:58 jakoś strasznie cię ciągnie do tej lewej ściany ale na szczęście znalazłeś model /// -b tu nic nie widzę, ani tam nie ma enemy za ścianą, ani nic
 16:20 xDDDD /// -b słychać kałach z połowy mapy przecież, więc wie gdzie są, a latanie na sprincie po całej mapie u niego to akurat jest normalne na tym demie 

17:05 niby go słyszał ale patrząc na poprzednie akcje to znowu lock przez ścianę +/- /// -b nic nic, spanikował i najechał na ścianę tylko 

Kolega grał bez ścian, ban zostaje.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

2:28 leci prosto w enemy nie przejmuje się żadnym innym spotem

10:40 wcelowanie w model (kroku słychać dopiero pod koniec)

11:30 celownik za modelem od początku do końca

12:21 lock na modelu 2 razy na gościu w wodzie a później lock przez skrzynki na respa tt

14:10 minmodels1/esp

14:32 dajny masz recoil nauczysz mnie?

15:08 gdzie ten model on nie peekuje?

15:58 jakoś strasznie cię ciągnie do tej lewej ściany ale na szczęście znalazłeś model

16:20 xDDDD

17:05 niby go słyszał ale patrząc na poprzednie akcje to znowu lock przez ścianę +/-

https://streamable.com/vbh7lc - nie patrzył bym tutaj na dectecty na movement (bh w klasie etc)

oprócz obv gracz posiada również a a nawet można stwierdzić ze nie posiada rozrzutu co mozna zauwazyć przy kazdym killu + detectach na demoscanerze oraz demohelperze. Dostałem również informacje ze na poprzedniej mapie jeszcze większe cyrki się działy ale myślę ze demko z tej mapy w zupełności wystarczy.

dziękuje pozdrawiam

Edytowane przez clvr
fr0zen  

Decyzja w ciągu 48h.

• Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.