Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: WCHODZE JAK NOREK DO KARWCZYKA

Nick oskarżonego: Admini FFA

IP lub SID oskarżonego: -

Przebieg sytuacji: Podobna sytuacja jak w poprzedniej skardze. Na serwerze siedzi dwóch adminów (siorpaj nie liczę, bo reklamował serwer) weer i Cutoffffy:* , po serwerze latał cheater, no odpalony jak ostania piz*a za przeproszeniem. Miał aima i wh i sie nie pierdzielił strzelał przez ściany. Spamowałem na tym u@ bo do tego to służy, żeby go zbanowali. A oni tak na prawdę mieli to w DUPIE i cheater uciekł. Weer wtedy zginął i mógł go spokojnie zbanować, ale tak jak napisałem mieli to w dupie i to na pewno głęboko. Powinno zdegredować się WSZYSTKICH lub chociaż POŁOWE, i zrobić rekrutacje ponownie. A do tego zdegredować 3 adminów bo nie pojawiają się na serwerze takich jak np. Angel, lotosiek czy kwinto nastukafszy (MOŻE się mylę i są na serwerze ale ich w ogóle nie widziałem)

Dowody: - 

Opublikowano

Popieram cię w skardze i również proszę o degradację czekajmy jednak jaką decyzję podejmie siorpaj

Opublikowano

Dlatego jako admin, wolałam się przenieść na DD2, ogarnięta administracja itd, przynajmniej wiadomo kto ma admina :)

ale co do tej skargi, popieram w 100%, degradacja dla ich. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ten serwer to jest porażka, ja polecam wywalić go z Sieci - ciągłe skargi.

Serwer dobry, tylko adminów brak. Polecam zrekrutować kilku adminów "na zawołanie" gdy będzie cheater, to byłoby najlepsze rozwiązanie. Sam gram często na ffa, tylko brakuje mi steama aby startować na admina.

*Siorpaj, jak masz ogarniętą osobę na admina to nie patrz na to czy płaci czy nie tylko automatycznie mu go dawaj! Tracisz graczy przez to, że latają cheaterzy a adminów brak.

Opublikowano

Chlopie, to jest skarga na adminow, a nie na serwer. Weer ogarnia dobrze funkcje admina, ale tez sie chyba nie rozdwoi, Spamowanie na U@ ci nic nie da, bo wielokrotnie pisalem adminom, ze jezel iczegos nie ma na u@ to maja nic nie robić. A jak spamujesz to co się dziwisz ze nie ma reakcji? AKurat tego typa zbanowalem bo widzialem ze mial aima czy tam wh. Temat close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.