Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Playdoh
Nick admina banującego: V!PeR
Data/Mapa: de_dust2 09. Jan 2025 - 18:51:08
Steam ID: STEAM_0:0:48733440
Serwer (mod):  COD 301 lvl          
Opis sytuacji: ban bez powodu
megawrzuta.pl/en/ac9pipqk

Opublikowano

dust2:
2:05 - strzał ląduje w ścianie
3:21 - podobna sytuacja co wyżej
3:22 - nie ma pojęcia o tym graczu
8:07 - podobna sytuacja do tej co wyżej (tutaj wie o przeciwniku) tylko tym razem wie, że chłop nie dojedzie, bo stoi za drzwiami
11:24 - nie ma opcji, żeby o nich wiedział
15:45 - celownik a kill
16:12 - ciekawa pozycja do sprawdzania gdzie na poprzednim dust2 ani razu jej nie sprawdzał. 
18:57 - ciekawie wychodzi
19:15 - całe tt wychodzi na pewniaka z ciemni tym razem pikuje od razu gale
21:10 - w tym samym momencie kiedy przeciwnik wychodzi chowa się, a potem dziwnym trafem nie wie że typ jest na gali mimo, że strzela obok niego.
21:23 - celownik, a model + szybkość oddania strzału można bronić refleksem, ale oglądając demko nie widzę, żeby miał jakiś niesamowity refleks
train:
Ogólnie oglądałem go 3 mapy niestety z przyczyn technicznych nie jestem w stanie wskazać dokładnej minuty, ale jest to dosłownie początek rundy więc nie będzie problemu ze znalezieniem tej akcji która najbardziej zapadła mi w pamięć tak wiem jest to demko z hltv, ale myślę, że warte uwagi https://megawrzuta.pl/1xfabfec
Wynik 3:3 początek rundy ciekawy moment wcelowania gdzie rundę wcześniej przy wyniku 3:2 wcelował się dosłownie na chwilę i pobiegł dalej, a tutaj czeka na przeciwnika gdzie chwilę później mierzy w zamek na esp można zauważyć, że w przeciwnika gdzie logiczne, że gracz o takich "umiejętnościach" w życiu by czegoś takiego nie zrobił.

Również chciałbym dodać, że nie podejrzewam gracza o używanie słuchawek bądź używa ich nie umiejętnie oglądając demko są sytuacje gdzie wiadomo gdzie jest przeciwnik a on niby "nie wie". 

fr0zen  

Decyzja do 48h.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

de_dust2 

2:05 b- / normalny frag

3:21 b- / normalny frag

3:22 b- / widział, że enemy skraca mida, potem ponownie widac go jak przeskakuje do lewej za bramę

8:07 b- / cały czas pilnuje żeby nikt nie wyszedł z bramy

11:24 b- / słychać kroki pod oknem

15:45 b- / 3 CT ustawiło się w pionowej linii, a sam celownik jest na graczu, który zginął

16:12 +/- / imo wziął dziurę po kuli jako kawałek modelu, choć dziwny traf, że na boxie znajduje się enemy

18:57 b- / słychać kroki na CT

19:15 b- / widać na radarze, że jedyny gość z tt na midzie/okolice gali ginie dosłownie 2s przed pickiem, reszta teamu zajmuje longa i B

21:10 b- cofnął się by gość z mida go nie zdjął (stojąc na midzie widzisz praktycznie samą głowę graczy biegnących po shorcie więc ez frag byłby dla CT); co do akcji na gali, nie licząc rakiety z 20:55 to ten duel skończył się z dobre 20s temu, a sama pozycja enemy nie jest obv do sprawdzenia przy pickowaniu gali

21:23 b- / normalny frag

de_train

6:49 b- / normalny frag

8:06 +/- / zoom idealnie w timing, ale, że jest to nagranie HLTV i to z cod moda nie mogę dokładnie stwierdzić dlaczego zagrał tak a nie inaczej, być może miał perk radar lub info kolegów, tego niestety nie wiadomo

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.