Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: V!PeR
Link do profilu Steam oraz SteamID:  https://steamcommunity.com/id/Viper303/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: X lat temu admin na serwerach COD, JB oraz aktualny admin COD 801
Staż na serwerze: Przed resetem chwilę grałem, po resecie cały czas aktywny. 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałym pomóc administracji w ich codziennych obowiązkach, a są godziny gdzie jest np 24 graczy i 1 admin co logiczne, że 1 osoba nie zawsze wypatrzy każde przewinienie na serwerze.
Lubię również pomagać innym graczom co pewnie widać na serwerze często staram się komuś odpisać jak zadaje jakieś pytanie o perki bindy itp. oraz również zgłaszam administracji przewinienia bądź odpałów grających na serwerze. 

Również pracuje na 2 zmiany co daje mi możliwość grania w tygodniu w godzinach gdzie często może nie być admina typu 24, 1 w nocy

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK 
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Viper303/ lub forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

PS: Tak jestem w stanie adminować 2 serwery bez problemu

Edytowane przez Viper303
  • Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Nawet nie chciało Ci się napisać podania od nowa tylko skopiowałeś poprzednie 1:1 - Podanie. Słabo to o Tobie świadczy skoro nawet na tak niewielki wysiłek Cię nie stać. Poza tym po ostatniej rozmowie na PW, którą zacząłeś jestem zdania, że nie nadajesz się na stanowisko admina. Osoba z takim doświadczeniem jakim deklarujesz powinna bez problemu wiedzieć gdzie szukać linków do banów :beka:.  Jakby tego było mało na serwerze z na którym obecnie jesteś adminem przegrałeś w ciągu ostatniego tygodnia niespełna godzinę, to co Ty mówisz o ogarnięciu dwóch serwerów.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Inwestor
Opublikowano

Ja jako zwykły szary gracz bardzo sporadycznie, a w zasadzie praktycznie wcale nie wypowiadałem się w tego typu tematach, bo jednak od tego są bardziej doświadczone osoby które mogły by się wypowiedzieć bądź zweryfikować, ale tak z perspektywy gracza i tego co się dzieje dookoła, jak i zarazem podczas rozrywki, stwierdziłem że w przypadku Vipera wypowiem się i mówiąc szczerze dałbym szansę. Gracza widzę naprawdę często na serwerze i nigdy nie dostrzegłem żadnych prowokacji z jego strony, niejednokrotnie pomagał dot bindów, perków danych klas. Dałbym na próbę dwu tygodniową. Jedynie obecne pełnienie funkcji na jednym CoDzie, ja myślę że trzeba podejść do tego rozsądnie i jeśli gracz jest świadom, wiedząc że pełnienie roli na dwóch serwerach jest dość czasochłonne, oraz wie że da radę pełnić funkcję na dwóch serwerach i zarazem interweniować w przypadku różnych insynuacji czy cheaterów, potrafi się zorganizować i być wielozadaniowy, to myślę że nie powinno to stanowić jakiegoś problemu. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam z tej strony Luis Enrique, nie lubię się wypowiadać w podaniach lecz w tym temacie widzę tę konieczność. Mam/miałem przyjemność współpracować z @  Viper303 na codzie 801. Wykonywał swoje obowiązki sumiennie i starannie, był pod moim sokolim okiem. Do osób które piszą cały czas że na codzie 801 już nie gra jakie ma gt , ile czasu spędził to się w sumie nie dziwię, lecz sam mam tam admina i wbijam tam od czasu do czasu a dlaczego? Bo nie widzę przyjemności gry z botami bo nie oszukujmy się przez większość czasu 3/4 serwera to boty. Gdy serwer miał się dobrze to grał prawie 24/7 widać że to lubił. Teraz również na 301 gra dużo czasu więc chciałbym aby opiekun dał mu szansę i otrzymał on okres próbny. 
Pozdrawiam

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Powiem tam długo gram na serwerze i jakoś nie przypominam sobie żebym wiedział tego chłopka o tym nicku na serwerze moim ukochanym ....a co do twojego napisania że jeden admin nie jest w stanie ogarnąć 24 osób to uwierz że jest w stanie to zrobić .....Orzełek auuuu!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Przyjmuje na okres próbny 14 dni. 

Edytowane przez Panda41
  • Haha 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.