Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: V!PeR
Link do profilu Steam oraz SteamID:  https://steamcommunity.com/id/Viper303/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: X lat temu admin na serwerach COD, JB oraz aktualny admin COD 801
Staż na serwerze: Przed resetem chwilę grałem, po resecie cały czas aktywny. 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałym pomóc administracji w ich codziennych obowiązkach, a są godziny gdzie jest np 24 graczy i 1 admin co logiczne, że 1 osoba nie zawsze wypatrzy każde przewinienie na serwerze.
Lubię również pomagać innym graczom co pewnie widać na serwerze często staram się komuś odpisać jak zadaje jakieś pytanie o perki bindy itp. oraz również zgłaszam administracji przewinienia bądź odpałów grających na serwerze. 

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK 
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Viper303/ lub forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

• Donator
Opublikowano

I bedziesz ogarnial dwa serwery na raz? Wystarczy Ci wolnego czasu aby byc tutaj i tutaj?
Moim zdaniem lepiej sie skupic na jednym niz w malym stopniu na dwoch.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Jestem podobnego zdania jak @ BaQStiC .  Spojrzałem na GT Twój z Cod 301, gdzie w ciągu 7 dni przegrałeś lekko 29 godzin, zaś na 801 przegrałeś niecałą godzinę w ciągu 7 dni. Olałeś tamten serwer, na którym masz admina aby nabić godzin tu i pisać o admina. To mówi samo za siebie, skup się na jednym serwerze i wykonuj swoje obowiązki jak należy.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Nie 

Jak wyzej napisal @ BaQStiC skup sie na jednym serwerze

Co wiecej napisze na serwerze  cod301 wiele razy cie upominalem o zachowanie kultury 

Skup sie na serwerze  cod 801 albo wybierz gdzie chcesz grac bo bycie tu i tu nie przejdzie Pozdrawiam:)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie rozumiem co ma do tego bycie adminem na serwerze 801? 
Mam boty nadzorować tam czy cele robią? Jak dostaję zgłoszenie albo ktoś napisze to wchodzę by sprawdzić i ewentualnie bana dać. 
Chyba nie odkryje ameryki, że tam nikt praktycznie nie gra, tyle co dostanę zgłoszenie to wchodzę. 

Opublikowano
53 minuty temu, Viper303 napisał(a):

Nie rozumiem co ma do tego bycie adminem na serwerze 801? 
Mam boty nadzorować tam czy cele robią? Jak dostaję zgłoszenie albo ktoś napisze to wchodzę by sprawdzić i ewentualnie bana dać. 
Chyba nie odkryje ameryki, że tam nikt praktycznie nie gra, tyle co dostanę zgłoszenie to wchodzę. 

Z takim podejsciem to nie powinienes byc nawet adminem  tam. @  MR.DAFFI dobrze zauwazyl  piszac o twoim gt tu a tam.Nie pograzaj sie . Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano
Godzinę temu, Viper303 napisał(a):

Nie odkryje ameryki jak napisze, ze wiedzialas jak sie sprawa ma piszac podanie na admina.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Mimo jakiś prywatnych sporów pomiędzy Panami, bo tak to wygląda. Mimo tego, że wypowiadasz się w swoim podaniu co wskazuje na to, że możesz nie znać jednak całego regulaminu (jak wskazuje na to Twój punkt 6)...

Ja jestem na TAK, jeśli zależy Ci na tym serwerze i widać że coś tam grasz to najwyżej polecisz ze stołka jeśli chodzi o COD'a 801. Niektóre rangi opiekuna również sprawują opiekę nad więcej niż jednym serwerem co nie znaczy, że ich podania zostały odrzucone lub nie wypełniają należycie swoich obowiązków. Nie mam innych przeciwskazań do tego, żeby dać Ci szansę.

Im więcej rąk do pracy tym większy porządek na serwerze :)

Edytowane przez _Chmura
Opublikowano

Dobry chłopak, zawsze dzień dobry mówi. 

Często jest w godzinach gdzie nie ma administracji, nawet bez admina pomaga ile może ;) 

Zdecydowanie ktoś taki by się przydał, tak 

• Wrr 1
Opublikowano

dawac tego ziomka do administacji

widac ze gosciu jest pracowity 

jestem na tak

Opublikowano

Ja jestem na tak, pomocny, bez konfliktowy i gra o takich porach gdzie nie ma innego admina. Czas to wiadomo da sie nadgonic {przynajmniej w grze :) }

• Przykro mi 1
Opublikowano

Przecież to nie przejdzie (XD) (chyba).
Na 801 bylo zapotrzebowanie na admina > brak wymagań odnośnie gry ( bo jak mozna miec gt na serwie który powstał). 
Rozumiem wszystko ale wbijanie na serwer i granie po 10/15h byle na admina to meh. Niektorzy maja aspiracje widze :) Wróc za miesiąc a nie pisanie podań bo " o o o grałem troche no grałem dobra podanie na biurko niech tam pandziocha daje admina". 

Tak jak punkcik, daffi czy baqu na NIE ;)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

W ostatnim czasie jesteś często aktywny na serwerze, lecz Twój staż na serwerze jest za krótki. Tak naprawdę jesteś z nami od resetu. Fakt, od resetu grasz często, ale to jest za krótki staż na serwerze abyś dołączył do administracji.

Pograj trochę dłużej, daj się jeszcze bardziej poznać. Zdecyduj się czy chcesz łączyć funkcję bycia adminem tutaj i na 801, bo masz cod nie będzie pusty i będziesz musiał często zaglądać na serwer. 

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.