Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Prosze o dodanie administracji mozliwosci wyboru bana, cfg, neo nie wiem na kontakt w gniazdku.. od 20 minut siedzie i banuje jednego typa który zmienia tylko ip...

Edit: Prosze o wypowiedz innych adminów sprawa nie tyczy sie tylko 4fun ale całej sieci 

Edytowane przez Bloczek
  • Lubię to! 3
Opublikowano

walczyliśmy z nim z pól godziny po czym wszedl kolejny robiąc to samo, finał tej historii taki że serwer zostal tylko z botami, bo gracze wyszli.

Dodatkowo polecam zmienic panel admina, brak mozliwosci vote na wybrane mapy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

W zakładce admin tools widziałem spam ssami oraz wyłączenie dmg na takich gagatków ale czy to funkcjonuje prawidłowo?  :hmm:  Nie miałem okazji testować.

Opublikowano
27 minut temu, camelovy napisał(a):

W zakładce admin tools widziałem spam ssami oraz wyłączenie dmg na takich gagatków ale czy to funkcjonuje prawidłowo?  :hmm:  Nie miałem okazji testować.

Ta funkcja działa prawidłowo, lecz problem w tym że gościu omijał perma

Opublikowano

Chodzi o to żeby była opcja w zakładce ban lub osobna funkcja na wybór bana żeby nie było możliwości ominięcia go jak jest to teraz przez IP.

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano
2 godziny temu, fr0zen napisał(a):

Popieram, na każdym serwerze można byłoby dodać możliwość banowania na cfg lub destroy.,

Dokładnie mówi się że taki ban na cfg jest łatwo ominąć co jest prawda, bo zajmię to pewnie mniej niż reset routera i zmiana ip, ale istnieje szansa że jakiś procent tych gagatków nie ogarnie o co chodzi i istnieje możliwość że więcej już nie wejdzie.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.