Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję zwiększyć rate na serwerze, bo pojawia się "choke" pakietów z jego strony.
Na classicu nie ma tego problemu nawet jak jest 32/32.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Serwer miał już zwiększane wszelkie zasoby odpowiedzialne za płynną rozgrywkę do maximum, nawet na zastępczym słabszym laptopie nie odczuwam żadnych problemów w postaci klatek, lagow, utraty pakietów etc. 
Dlatego do każdej propozycji dotyczącej „klatek” na serwerze proszę o dołączenie screena pokazującego jakiegoś loss’a lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Wątpię, że jest na maksimum, bo to only dd2, tu dużo pluginów nie ma i dużo się nie dzieje, żeby choke się pojawiały. 
Chyba, że któryś z pluginów jest źle napisany. 
Zazwyczaj jest to w granicy 1-3, czasem więcej.
  choke4.jpg.97d8bc30e2d3143d0246a29117cf1364.jpg 

choke 3.jpg

Choke 2.jpg

Choke 1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Popieram propozycję, serwer momentami jest niegrywalny, a nie gram na kalkulatorze. Normalnie strzał w głowe w większości przypadków wpada w lewe ramie. 1.6 ma to do siebie że tak jest, ale nie jak się strzelam z typem w anarchii i wszystkie strzały w głowe dostaje w lewe ramie. Albo zmieńcie hosta, albo reconfig serwera, bo odechciewa się grać.

Opublikowano

image.png.455d96803879f1fa3ae920b4ebbe2374.png

image.png.8144f649fea75e84df51c0cb1414e454.png

image.png.e976294806e3005de521c28f28ff3bc3.png

są rundy gdzie wchodzi 30% hs, ale w znacznej większości granie na serwerze wygląda jak na ss'ach.  Choke skacze 0 -4 nawet na spect, ping też nie jest u mnie duży bo w granicach 35-45ms.

P.S. Nie mogłem edytowac poprzedniej odpowiedzi, więc dodaje jeszcze jedną.

Opublikowano

JA także zauważyłem, że serwer przycina wręcz...

Są sytuację, że biegniesz i ekran ci sam przeskakuje w inną stronę po prostu biegnąc i nie ruszając myszką...

Recoil na Katujemy Only Dust 2 przez te "ścinki" różni się bardzo od innych serwerów,  (NO żeby mi z krowy nie wchodziło jak to ja często mówie :D ) a pragnę zostać tutaj bo "zagrzałem" już sobie miejsce i byłoby REWELACYJNIE zająć się odnalezieniem przyczyny i pozbyciem się jej, gdyż to fajny serwer i fajni ludzie :D 

Pozdrawiam!

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Witajcie, grając dzisiaj osobiście zauważyłem spore skoki choke ze strony serwera.

Niestety musimy się uzbroić w cierpliwość i poczekać na powrót Dudnesa, aby mógł zainterweniować w tej kwestii.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.