Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
D3ST

Notka do regulaminów wypowiadania sie w podaniach na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Proponuje dodać notke do regulaminu (nie wiem jakiego, ale gdzies to sie umieści)

Chodzi mi o to, że jeśli gracz sie wypowiada w kogoś podaniu na admina jakiegoś serwera to niech poda Swój link do GT. Dlaczego ? Ktoś napisze podanie, jest mało adminów tak jak napisał infinity, a ludzie dają mu nie z powodem "Nie znam Cie" tak jak napisał Koczan. Jak mają go znać jak nawet na JB nie graja ( Nie chodzi tylko o JB) dla mnie to oni tylko posty nabijają.

Jeśli nie da linku do GT to +1

• Lubię to! 2
Opublikowano

No można można, rozwiało by to wątpliwości jeżeli chodzi o staż na serwerze, ale szczerze powiemm Ci, że zainteresowani kandydatem sprawdzają GT :) Ale czsami jest tak że grasz na nicku i masz np. Ppppokorn. a później idzie Ci lepiej i masz to samo tylko bez . na końcu :) To też jest czasami mylące xD Takie coś powienien uwględnić, jeżeli taka sytuacja miała miejsce, ale ogólnie na TAK :D

• Właściciel
Opublikowano

Coś na zasadzie

Czas GameTracker: 

?

Opublikowano

no było by to fajne bo niektorzy tak jak juz napisales tylko posty chca nabic i daja na nie. Osobiscie jak kogos nie znam albo nie gram na danym serwie na ktorym ktos stara sie o admina to sie nie wypowiadam.

@edit   no teraz dobrze wytłumaczyłeś :P no to tym bardziej na tak bo tak jak mowie jak ja gdzies nie gram to sie nie wypowiadam czy dana osoba ma zostac admem czy nie. Bo to jest jak skurfesyn nabijanie postów tylko

Opublikowano

Nie rozumiecie mnie... Tzn orlando rozumie . Wytłumacze

Koleś pisze podanie np infinity :) nie chodzi mi o to, żeby on podał Swoje GT, tylko osoba która sie wypowiada u niego w podaniu... Bo np jest ktoś to tylko posty nabija w podaniach, pomimo tego, że nawet nie gra na JB i nie zna tej osoby i daje na nie z powodem "Nie znam Cie".. No bez jaj . Jak taka osoba może kogoś znać jak nie gra na tym serwerze ?

Np. Ja sie wypowiadam u kogoś w podaniu :

Na Tak

Ogarnia

Mute

Mikro

Staż

Steam

I podaje swój link do GT z danego serwera.. Zeby było widać, że ta osoba gra na tym serwerze i grał/a z tą osobą która pisze podanie... Jeśli nie poda linka do GT (Swojego) Bedzie to uznawane jako "Spam" i dodawany warn +1 dla takiej osoby. Aha i nie tyczy sie to tylko osób którzy dają na "Nie" w podaniu tylko też tych osób które dają na "Tak".

• Lubię to! 1
Opublikowano

zbędę to jest, jeśli ktoś chce zamieścić GT to spoko, ale tylko ze swojej nie przymuszonej woli, zostawić tak jak jest. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.