Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SteamID:

Serwer:Only Dust 2

Data i godzina zdarzenia: 17.12.2024r. godz. 17:31

Opis problemu:Witam, próbowałem zakupić usługę SVIP na tydzień wedle instrukcji, ale nie zadziałało...

Pierwej wedle instrukcji wpisałem kodkatujemy i otrzymałem info zwrotne, iż ,,Błędna treść" itd.

Chwilkę potem spróbowałem starym sposobem, czyli SKLEP i otrzymałem kod zwrotny...

Wpisywałem ten kod 3 razy i nie zadziałało...kase pobrało za oba smsy...jestem stratny i na SVIP i na kasie...proszę o pomoc

SSY jako dowód zdarzenia, przekazane wczoraj na priv do opiekuna DD2 WREDNEGO :D który odesłał mnie tutaj.

Zwracam się z prośbą o pomoc i szybkie rozwiązanie.

Z góry dziękuję!

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Pierwsza sprawa, treść sms'a jest następująca koddkatujemy a nie kodkatujemy 

Dwa, skoro nie zadziałała Ci pierwsza treść SMS'a czemu wysyłasz starą treść, która nie jest używana od x czasu, ani nie widnieje w żadnym miejscu u nas (czyt. sklep czy serwery).

Wyślij mi kody zwrotne, które Ci przyszły oraz informacje na temat usługi, w takiej sytuacji jak ta nie powinniśmy ich nawet przyjmować, bo zmiana treści SMS'a była podawana X czasu temu.

• Właściciel
Opublikowano

Twój problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.