Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kozonowicz :)

Dach saloonu txt na Eldorado - przemyślenia, czy to aby na pewno txt? Ewen jego zniesienie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Chciałbym was zapytać a zarazem jakie macie przemyślenia, czy aby na pewno dach saloonu uznawać za txt? Zawsze się nad tym zastanawiałem i wydaje mi się, że bez problemu można wyhaczyć na tym dachu przeciwnika. Owszem, może być też dobra kampą dla graczy z AWP, ale w zasadzie gdzie nie ma innych miejsc z kampą? Można też bez problemu na ten dach wskoczyć a wiadomo większość osób co ma VIPy jak i zarazem same perki pozwalają na użycie 2 skoków. Przyznam szczerze, że na początku 1 sezonu z 2 razy zdarzyło mi się na nim być, gdzie zostałem ostrzeżony że jest to txt i w zasadzie dopiero teraz to skłoniło do napisania tego postu. Jakie macie przemyślenia, bo moim zdaniem do txt nie powinno się to zaliczać :D W zasadzie to nie jest jakiś bug utrudniający rozrywkę, ani żadna textura która uniemożliwiałaby wykrycie przeciwnika, a budynek też nie jest jakiś wysoki. 

de_eldorado~3.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie bez powodu od zawsze ten dach na każdym serwerze jakim grałem to byla TXT, 5 komandorow i z respa sobie juz nie wyjdziesz, nie wskoczysz na dach szopy, nie ustawisz sie w oknie w domku na respie tt ani w wiezieniu czy nawet do wierzy nie dobiegniesz. Poza tym beda tam kampic i chowac przez co gracze bez vipa czy podwójnego skoku nie beda mieli jak zabić gościa ktory tam będzie siedział. Juz wystarczające jest ze można biegać po dachach domków co sa respie ct i ctki moga wskakiwac na ten domek co jest obok wierzy i ściągać wszystkich co sa na srodku i ci co dobiegają z respa tt do drzwi

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dach saloonu na eldorado na naszym serwerze również jest traktowany jako txt.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.