Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Bardzo ważna rzecz, na Paintballu musi być spadochron, bardzo go brakuje i przyda się go wgrać

2. Nie działają perki np. Autodestrukcja, Apteczka też nie zawsze załapaie, Zwinne palce również raz tak, raz inaczej

3. Co się stało z klasą skoczek? Była i nagle usunięta

4. Dlaczego jeden strzał to nie od razu kill? Vip na dwa strzały i elegancko, wtedy jednak trzeba usunąć ze stat zdrowie ;)

5. Teraz kiedy zostanie zmieniony serwer możemy pokusić się o reklamę i zobaczymy czy zmiana wyjdzie na dobre

• Legenda
Opublikowano

1. Odpada gdyż spiderman ma linie na "e"

2. Naprawi się

3. Usunięta została bo jak ktoś ma vipa ta klasa nie działa

4. Bo to paintball+klasy nie ten sam co graliśmy bez klas :)

5. :)

Opublikowano

1. Nie, nie spotkałem jeszcze żadnego PB z klasami, na którym jest spadochron

4. To nie jest klasyczny PB

5. Moim zdaniem należy najpierw zadbać o unikatowe perki i klasy, bo ten "unikat" w nazwie wcale nie wiąże się z jego zawartością. Takich pb na których jest wgrana gotowa paczka jest sporo, dlatego ja bym najpierw poświęcił trochę czasu na ten serwer a dopiero potem wypuścił go w obieg.

• Właściciel
Opublikowano

Domyślnie spadochron jest przy użyciu "E" i większość osób się tego stosuje. Gdy zmienimy spadochron na inną literę założę się, że połowa nie będzie i tak go używać bo będzie myślała, że go nie ma. Bez spadochronu może serwer się obejść, serwery z klasami, perkami nie powinny mieć spadochronu.

Czemu nie jeden strzał? byłby to zwyczajny paintball, klasyczny, nasz jest z klasami jak sama nazwa wskazuje więc bez sensu byłyby fragi na 1 strzał. Wtedy też perki czy klasy wgl nie miałby sensu.

Opublikowano

Ogólnie więcej przydałoby się klas nie tylko premki, aczkolwiek brakuje mi "skoczek" ale napisał powyżej kolega, że na vip nie działało, a szkoda :)

Spadochronu nie musi być, więc niektóre rzeczy do poprawki cLiNiC, dobrze ze poruszyłeś ten temat, :)

Opublikowano

Spadochron można wgrać, ale wtedy gracze musieliby zbindować sobie spadochron pod inny przycisk. A tą linie spierman'owi zostawić pod "e" ;)

Opublikowano

Serwer nie jest w pełni zrobiony dlatego między innymi nie kazałem go włączać nikomu, jednak stało się inaczej, a nam zostało jeszcze wiele pracy i zrobimy wwszystko co w naszej mocy aby serwer był w pełni zoptymalizowany i podobał się graczom.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.