Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:Bydlaczek
Nick admina banującego:Punkcik
Data/Mapa: 06 Dec 2024 - 18:10:06 'Bydlaczek' dostal bana na zawsze.
 Powod: ' wstaw pova na Katujemy'

Steam ID:'STEAM_1:0:1306576362'
Serwer (mod): 301                              
Opis sytuacji: GrAM sobie normalnie i zaczeło się od tekstow żebym coś oFF, bo praktycznie ciągle był zabijany ::) i postanowil Sobie zbanowac :P      megawrzuta.pl/pczymelp 

Edytowane przez Bydlaczek
thewoo  

Jak znaleźć i wrzucić demko pov

Zobacz na poradnik i postaraj się wrzucić swoje demko które powinno nagrywać Ci się automatycznie

Opublikowano (edytowane)

Bydlaczek nie idzie tego co dales otworzyc postaraj sie prosze 

Napisales mi wczoraj udowodnij ze uzywam komendy cl_minmodels 1 (obecnie zakazana na serwerze) smiales sie i dalej jej uzywales pov to poczatek POzdrawiam obejrze  jak dodasz poprawne demko  Pozdrawiam

Na  wrzuconym Demku nie ma owego gracza niewiem w co on ze mna gra ale obrjrzalem demko i  go  na nim nie ma   jestem za podtrzymaniem i o to prosze bo gracz zarty sobie robi

Edytowane przez PunKciK
Lanek   (edytowane)

Gracz może jednorazowo wrzucić hltv jeśli nie posiada dema (mimo obowiązku samodzielnego nagrywania jeśli autorecorder mu nie działa). W następnym takim przypadku ban mu zostanie, ale w tym przypadku czy wrzuci pov'a czy nie wrzuci to masz obowiązek rozpisania dema.

PS: Demo działa.

Edytowane przez Lanek
thewoo  

megawrzuta.pl/ihqouwjh

tu masz linka do prawidlowego demka, wyslal wyzej złego hltv'a

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano (edytowane)

Witam ja tylko tak sie wypowiem ponieważ @  PunKciK  coś nie trybi.

8:25 - od razu wie który do Punkcik  ( lecz mógł być to przypadek ) 

Ogólnie gracz do UB bo nie jest spalony pod żadnym oskarżeniem o cheaty, jedynie co mógłbym u niego stwierdzić to komenda cl_minmodels zbindowana na on/off i tyle ale dopóki @ Dudnes  nie zrobi wymuszania to nic z tego. Dajcie chłopowi pograć dzięki i wybaczcie za wtrącenie sie :)

Pozdrawiam UnFriendly

Edytowane przez Luis Enrique
  • Dzięki 1
Opublikowano

Potwierdzam  niczego nie udlo mi sie zauwazyc ale mam podejrzenia co do  wyzej wymienionej komendy prosze o ub dla gracza

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.