Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Tworzę ten temat abyście pisali o mnie wasze opinie. Obojętnie o tym czy uważacie że ogarniam czy nie, postarajcie się dać jakieś dobre słówko, oraz mocne słowa które we mnie uderzą i będą dla mnie zapałem do poprawy swojej osoby. Potraktujcie to jako normalny temat, na nikogo się nie obrażę, jeżeli będzie wasza opinia negatywna. Go on! :D

Opublikowano

Jesteś osobą ogarniętą oraz osobą, która jeżeli czegoś nie rozumie chce od kogoś tego się nauczyć. Aktywny na forum jak i serwerach, min. JailBreak. Jako admin spisujesz się dobrze i mam nadzieję, że będzie tak samo a nawet lepiej ;)

Opublikowano

Po twoich ostatnich wpisach na temat Knurowa zmieniłem do Ciebie nastawienie. Chamski .. Serio, dla Ciebie nie jest zal tego chłopca .. ? To pozdro. Dobry bot, kiedyś dobry kolega.

Opublikowano

Jak dla mnie masz zbyt wysokie "mniemanie" o sobie. Wydaje Ci się, że jesteś najlepszy nie dorównując niektórym którym to piszesz/mówisz do pięt. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatnio nawiązaliśmy kontakt na Ts, pomocny użytkownik, mam nadzieję, że zostaniesz na katujemy.eu dłużej i kolejne awanse to tylko kwestia czasu...Dobry grafik

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mało cie znam koleżko, no ale po twoim stanowisku jak i zachowaniu jesteś w miarę ogarnięty chłopaczyna, jak i po opiniach innych też dobre masz zdanie.

Życzę ci dalszych powodzeń na forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

@arrowpt Nie jest mną łatwo manipulować i nie da się tego robić (chyba), ale jeżeli chodzi o prowokacje to prawda, czasem dostaję białej gorączki. Ale ty nie potrzebnie tak prowokujesz bo to jest takie badziewne zachowanie ^^

Opublikowano

I po co tak refreshujesz nikt nie pisze bo nikt cie nie lubi i już :D

Drop, bob, nie umie grać w csa i w kulki (zjebał mase całą ostatnio) ;/

A tak serio spoko typ, da się z nim pogadać, i oby tak dalej zią :D

Opublikowano

Pingu ma racje jak grac z Koczanem do w przeciwnej druzynie :-D a w agar wgl z nim nie grajcie lepiej :-P

Ale pracowi, ogarniety chlopak i przyjacielski ;-) latwo go sprowokowac, wysokie mniemanie o sobie :-P

Koczan = moja mordka :-D

Opublikowano

Zapatrzony w siebie małolat, nic więcej dodawać nie muszę. Do tego brak szacunku i zero jakiejkolwiek kultury w dyskusji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.