Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak zapratujecie sie na mapy awp? Spoko byloby czasem móc pyknąć cos z tych map, jako, ze to serwer FFA, myśle, ze dla wielu graczy rozszerzenie kolekcji o takie mapy byoby jak najbardziej ok. Co mysli administracja? byl juz poruszany taki temat? 

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Temat do obgadania, uważam, że  można byłoby spróbować, aczkolwiek wolę żeby wypowiedziała się przynajmniej garstka ludzi z serwera co sądzą na ten temat. Jeśli będą głosy za, to będziemy mogli rozmawiać na jakich zasadach mają być dostępne te mapy, czy do danej ilości graczy czy w jakimś przedziale godzinowym itp. Temat zostawiam otwarty, liczę na multum wypowiedzi. 

@ Admin FFA @ Kobieta @ Użytkownik

• Lubię to! 3
Opublikowano

Można spróbować dać mapy AWP może Ci co ich ciągle używają na Classicu DD2 na respie TT czy na Midzie pójdą Sobie tam postrzelać z awp a nie będą stać tylko w jednym miejscu i ledwo z bazy wyjdziesz już head shot :) Jestem za stworzeniem mapy AWP . Pozdrawiam Wszystkich Ja czyli mało znany gracz Serva Katujemy Classic DD2 :P 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja również jestem za. Myślę, że awp mapki się przyjmą i każdy zagra z miłą chęcią 👌🏻

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
Opublikowano

Ogólnie od poczaątku chciałem żeby były dodane jakieś mapy typu AWP , może wreszcie będzie można się wystrzelać , i co myslicie ogólnie o limicie snajperskiego sprzętu na drrużyne ? oczywiście jeśli zostaną dodane mapy ONLY AWP .

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

taka indie np, by pyknał czasem :) jak najbardziej za

byla tez kiedys mapa "25hp" czy jakos tak , tylko na kosy, mysle ze tez jakas odskocznia dobra by była

Edytowane przez KapitanYoGi?
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Myśle że do serweru typu ffa nadałyby się takie mapy wiadomo też żeby nie było ich przesadnie dużo indie jak za starych czasów by się pyknęło 

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, INEEDSOMEWEED napisał(a):

Ogólnie od poczaątku chciałem żeby były dodane jakieś mapy typu AWP , może wreszcie będzie można się wystrzelać , i co myslicie ogólnie o limicie snajperskiego sprzętu na drrużyne ? oczywiście jeśli zostaną dodane mapy ONLY AWP .

co ty chcesz dac limit awp na mapach only awp czy o co ci chodzi w tej wypowiedzi???????????????? bo ja nie panimaju 

A takto mozna by bylo dodac zeby szczurki z rana na pool dayu nie strzelaly do siebie z respa albo na takim snowie hihi (oczywiscie to nie byl hejt tak)

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
47 minutes ago, sokowirówka3000 said:

co ty chcesz dac limit awp na mapach only awp czy o co ci chodzi w tej wypowiedzi???????????????? bo ja nie panimaju 

A takto mozna by bylo dodac zeby szczurki z rana na pool dayu nie strzelaly do siebie z respa albo na takim snowie hihi (oczywiscie to nie byl hejt tak)

Na normalnych mapach , jak na only awp limit kajdaniarzu ? respy sa zrobione prawdopodomnie :) więc nie dostaniesz z AWP no ale granatami FB można sypać :)

Opublikowano

Z proponowanych map AWP polecam:

awp_india
awp_india2 - tutaj nie koniecznie zamiast tego mozna zawsze dodać inną mapę jakąś niestandardową niż powiększona klasyczna  india. 
awp_dust
awp_city
awp_map

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)
1 hour ago, DWORSKAGNIDA666 said:

Z proponowanych map AWP polecam:

awp_india
awp_india2 - tutaj nie koniecznie zamiast tego mozna zawsze dodać inną mapę jakąś niestandardową niż powiększona klasyczna  india. 
awp_dust
awp_city
awp_map

właśnie ja myślałęm zostawic indie2 , resztę bym zamienił na niestandardowe mapy ponieważ na awp_indi bedzie skanowanie i kitowanie z respa na resp po drugie dodać mapy które nie są oklepane na pamięć i trzy AWPOPERATORZY powinni  być zadowoleni z każdej mapy only awp , jeśli chodzi o moje wybory :

1.awp_india_remake

https://gamebanana.com/mods/511334

2.awp_adhan

https://gamebanana.com/mods/538915

3.awp_region

https://gamebanana.com/mods/532058

3.awp_zzagzz (prawie jak nick kajdaniarza  xD )

https://gamebanana.com/mods/515801

4.awp_deluxe_2023

https://gamebanana.com/mods/468985

5.awp_area

https://gamebanana.com/mods/517392

6.awp_biohazard

https://gamebanana.com/mods/518425

fajna oddskocznia no bedzie można trochę skilla z awp potrenować .

Edytowane przez INEEDSOMEWEED
  • Lubię to! 2
Opublikowano
9 minut temu, INEEDSOMEWEED napisał(a):

właśnie ja myślałęm zostawic indie2 , resztę bym zamienił na niestandardowe mapy ponieważ na awp_indi bedzie skanowanie i kitowanie z respa na resp po drugie dodać mapy które nie są oklepane na pamięć i trzy AWPOPERATORZY powinni  być zadowoleni z każdej mapy only awp.

Na awp_dust  czy awp_city jest znośnie, a cos z klasyki dobrze jakby sie pojawiło, przynajmniej moim zdaniem. 

Jesli rozmawiamy o dodaniu map ,,awp,, a na serwerze są juz mapy ,,fy,, kolejnym tematem do przegadania mogłyby być mapy aim - jest tam kilka ciekawych pozycji/szybkich rozgrywek. 

Opublikowano

Przede wszystkim trzeba szukac map które sa duze, na indii przy oblozeniu 30+ to szczerze tego  nie widze, awp_map, awp_city spoko, kurde tyle tego sie gralo 15 lat temu a nie pamietam nazw. Bede mial pozniej czas to zweryfikuje, moze sie gdzies tam dokopie w zakamarki mozgu z pomoca neta ;] pozdro, fajnie ze sie temat ruszyl, dzieki.

• Lubię to! 1
Opublikowano
13 godzin temu, INEEDSOMEWEED napisał(a):

Jestem za aby ograniczyć ilość AWP na Classic DD2  to sie robi nudne jak przychodzi VIP i Terro 5 osob na respie AWP a CT 5 osób na midzie. Ciężko grać nie wiem czy z normalnej broni postrzelać pochodzić po mapie to taka ciężka sprawa ? INEEDSOMEWEED jestem za.  Pozdrawiam Wszystkich :)

• Inwestor
Opublikowano

Ja jestem za dodaniem map, sam lubię grać z AWP na tego typu trybach, ale jednak ograniczając się do wyboru map przy mniejszej ilości graczy, mniej więcej ok 10 do max 16 graczy. Na full, byłoby ogromne zamieszanie. Druga kwestia warto w takim przypadku byłoby wprowadzić jakaś blokadę 3 sekundową, żeby nie uderzyć gracza bezpośrednio z respa. Poza tym dla odskoczni spoko opcja.

• Lubię to! 3
Opublikowano
14 godzin temu, Kozonowicz :) napisał(a):

Ja jestem za dodaniem map, sam lubię grać z AWP na tego typu trybach, ale jednak ograniczając się do wyboru map przy mniejszej ilości graczy, mniej więcej ok 10 do max 16 graczy. Na full, byłoby ogromne zamieszanie. Druga kwestia warto w takim przypadku byłoby wprowadzić jakaś blokadę 3 sekundową, żeby nie uderzyć gracza bezpośrednio z respa. Poza tym dla odskoczni spoko opcja.

Dokładnie tak, blokada 2/3 sekund, załatwiła by całkowicie sprawę, plus blokada menu VIP , zeby nikt z AK nie latał i mozna byłoby grać klasyki jak awp_india czy awp_map.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Na ten moment dodane są 4 najbardziej znane mapki pod AWP, tj:

awp_city 1 16
awp_india_snow 1 16
awp_india2 1 32
awp_zigzag 1 16

Na wszystkich w/w mapach został wyłączony VIP i SVIP , a jeśli będzie taka potrzeba dodam również ochronę na początku rundy, choć mam nadzieję, że dzięki zmienionym respom nie będzie takiej potrzeby (w razie problemów proszę je zgłosić). 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.