Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kozonowicz :)

Możliwość użytkowania perku "Pierścienia skoczka" przy Skoczku.

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Witam. Na wstępie dodam, że nie wiem, czy nie spotkam się z falą krytyki dotyczącą tego postu i czy nie zostanę zhejtowany, szczególnie wśród osób które grają komandosem, ale fajnie, gdyby była możliwość użytkowania perku "pierścienia skoczka" na "Skoczku" który jest niestety zablokowany. Ktoś może ująć, że to będzie zbyt OP, ale jednak taki komandos, gdzie ma umiejętności użytkowania modułu, podwójnego skoku i ma nieco mniejszą widoczność na nożu, może posiadać perk Auto Bunny Hopa (czyli tzw króliczą łapkę, skoczne szaleństwo), gdzie ma praktycznie dużo większe możliwości. Fajnie jakby w tej kwestii było jakieś równouprawnienie. Jeśli nie da rady, to uszanuję to :-)

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Klasy które mają swoje perki mają je zablokowane, szczerze nie widzę sensu robienia wyjątku dla tej klasy. Nie oszukujmy się ale prędkość poruszania się skoczka na auto bh jest niesamowita, po kilku sekundach przelatuje jak błyskawica.
Co do Komandosa - nie jest to jego klasowy perk, więc wydaje mi się że nie ma sensu tego blokować. 

Co do skoczka jestem na nie, natomiast do komandosa neutral, z jednej strony masz rację, a z drugiej strony nie wiem czy jest sens to blokować. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Słusznie zwróciłeś uwagę, pewna sprawiedliwość powinna zostać zachowana. Nie będziemy skoczkowi odblokowywać perku Pierścień Skoczka. Za to zablokujemy komandosowi dwa perki na auto BH. 

Celem upgrade komandosa nie było latanie po mapie na auto BH, mamy już Skoczka który ma autoBH w klasie. Dlatego Królicza Łapka i Skoczne Szaleństwo zostaną zablokowane u Komandosa.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.