Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy to przywitanie, nie wiem czy to powrót bo i tak tu cały czas byłam i jestem.

Pożegnanie, które napisałam dwa dni temu było pochopne, przez ten cały czas, w którym prawie nic nie robiłam na sieci zdałam sobie sprawę, że nie jest mi się z wami tak łatwo rozstać. Kierowały mną emocje. Jak sami wiecie nie tylko moje pożegnanie było, ale mniejsza o to, po prostu na sieci ostatnimi czasy dział się syf, każdy ze sobą się kłócił i każdy skakał sobie do gardeł, lecz piszę to wam, że do "powrotu" namówił mnie Mr_danio - chłopak silnik, który napędza tą sieć :D. Co by tu dalej napisać, jestem już tu tak długo, że zapomnieć o tej sieci to jest wielka trudność dla mnie. Mam nadzieję, że będzie lepiej, lepiej i jeszcze raz lepiej.

Z góry chcę wszystkich przeprosić, oraz podziękować i życzyć powodzenia. :)

P.S - tak wiem, że będzie gadanie typu "a nie mówiłem", "wiedziałem" etc.

• Właściciel
Opublikowano

No witaj Kasiu, pamiętaj że Katujemy to nałóg :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

i prawidłowa decyzja, jeszcze muszę Cię namówić na grafika bo naprawdę ciekawe wykonujesz prace :)

czasem pochopne decyzje źle wpływają, widać są tu zaje... ludzie, oprócz niektórych osób :)

Witamy w szeregach ponownie :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.