Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, pierwszy problem wygląda tak, po użyciu modułu na rusherze czy grabieżcy nie da się użyć dodatkowego skoku z vipa, pamiętam że już to kiedyś zgłaszałem ale dalej to nie działa poprawnie. Czasem ten skok zadziała ale w większości przypadków nie, np na kabulu, używam moduł, lece sobie strefuje w powietrzu używając spadochronu, próbuje użyć drugiego skoku i nic a jak miałem skok ze sklepu a nie z vipa to działało poprawnie. 

Druga sprawa to nie poprawnie działające komendy /me i /hp, czasem zabije kilku zgine wpisze /me i się okazało że zadałem 0 dmg ;/

Trzeci temat to skoczek, wydaje mi się że te +7 dmg które ma nie działa lub buguje się ponieważ zadawałem 13 dmg w klate wojskowemu który ma kamizelke czyli tyle ile powinien bazowo bić mac-10, a gdzie te dodatkowe 7 dmg? już pomijając te +5% dmg z vipa.

tu screen dmg mac-10 z wiki https://imgur.com/05EPy3z

Edytowane przez GameRek
  • Właściciel
Opublikowano

Jak często buguje się ten double jump? W momencie gdy naprawiliśmy ten błąd, testowaliśmy funkcję dj kilka razy przy użyciu modułu i nie było z tym problemu ani razu. 

Opublikowano (edytowane)

Przed resetem gralem grabiezca i 99% szans bylo na to ze nie dziala duble jump. Myslalem ze ta klasa po prostu tak ma i nie wnikalem. Raz na 100 uzyc modulu moze sie udalo uzyc duble jumpa, gdzie komandosem nie ma wgl tego problemu

Edytowane przez stefanjoj
Opublikowano
25 minut temu, stefanjoj napisał(a):

Przed resetem gralem grabiezca i 99% szans bylo na to ze nie dziala duble jump. Myslalem ze ta klasa po prostu tak ma i nie wnikalem. Raz na 100 uzyc modulu moze sie udalo uzyc duble jumpa, gdzie komandosem nie ma wgl tego problemu

Bo komandos ma skok dodatkowy z klasy.

Godzinę temu, Dudnes napisał(a):

Jak często buguje się ten double jump? W momencie gdy naprawiliśmy ten błąd, testowaliśmy funkcję dj kilka razy przy użyciu modułu i nie było z tym problemu ani razu. 

Właśnie wbiłem na serwer, wybrałem rushera, użyłem modułu i nie zadziałał drugi skok xd Praktycznie za każdym razem nie działa, wydaje mi sie że jak lecę w lini prostej trzymam tylko W i dość szybko klikne skok to wtedy zadziała ale to strasznie ciężko wymusić,  nie wiem jakim cudem to testowałeś i było git, wbij teraz na sewer wybierz rushera użyj modułu, leć spadochronem strefuj i przed uderzeniem w ziemię spróbuj skoczyć ^^ a tak się tego używa żeby w 100% wykorzystać tego speeda i jak najdalej polecieć.

Opublikowano (edytowane)

Ja również grając grabieżcą po tym jak wyłączyli 3x skoki z vipa i sklepu przerzuciłem lvl na inną klasę i potwierdzam, że jest z tym problem, który utrudnia grę tą klasą. Gdyby dało się odbić w powietrzu jeszcze raz ta klasa miałaby sens a tak, odskok na kilka metrów i dalej zwykły run. Rzadko kiedy wchodzi double jump, czasami się zdarzy.

Edytowane przez _Chmura
Opublikowano

Najprostszym rozwiązaniem byłoby dodanie dodatkowego skoku do Grabieżcy oraz rushera. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.11.2024 o 19:29, Dudnes napisał(a):

Ogl to wydaje mi się że to nie tylko z modułem działa. Gram mordercą i też ten problem występuje ze czasem nie ma drugiego skoku.Ogl trochę się pamięta te amxx problem może rozwiązać z tego co pamiętam delikatne zwiększenie gravitacji docelowo jest 800 chyba z tego co pamiętam jak ustawisz na 790 powinno pomóć

Edytowane przez BomBaPL
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 2.11.2024 o 11:41, GameRek napisał(a):

Siema, pierwszy problem wygląda tak, po użyciu modułu na rusherze czy grabieżcy nie da się użyć dodatkowego skoku z vipa, pamiętam że już to kiedyś zgłaszałem ale dalej to nie działa poprawnie. Czasem ten skok zadziała ale w większości przypadków nie, np na kabulu, używam moduł, lece sobie strefuje w powietrzu używając spadochronu, próbuje użyć drugiego skoku i nic a jak miałem skok ze sklepu a nie z vipa to działało poprawnie. 

Nasz błąd, najwidoczniej testowaliśmy klasę, która miała wbudowanego double jumpa, w każdym razie podwójny skok z vipa został naprawiony na module. 

Druga sprawa to nie poprawnie działające komendy /me i /hp, czasem zabije kilku zgine wpisze /me i się okazało że zadałem 0 dmg ;/

Testowałem i działa, więc musiałbyś podać więcej info w jakim momencie to się dzieje, zawsze czy czasami? 

image.png

Trzeci temat to skoczek, wydaje mi się że te +7 dmg które ma nie działa lub buguje się ponieważ zadawałem 13 dmg w klate wojskowemu który ma kamizelke czyli tyle ile powinien bazowo bić mac-10, a gdzie te dodatkowe 7 dmg? już pomijając te +5% dmg z vipa.

tu screen dmg mac-10 z wiki

Każda klasa używa tej samej funkcji do dodatkowego DMG więc musi działać

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.