Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mialbym prosbe aby wgrac taki plugin  zeby osoba niezywa widziala  miny sapera.Dlaczego o tym wspominam poniewaz jestem adminem na serwerze cod301 i  naprawde ciezko jest ocenic jak te miny sa kladzone i czyje sa jak ich nawet po smierci nie widac.. dziekuje i pozdrawiam:) Prosil bym jeszcze o dodanie  takiego info na monitorze ile  zostalo Rakiet ,min,blyskawic bo nigdzie tego nie ma .poprostu zeby gdzies na dole lub u gory  byla taka informacja "zostalo ci  1/2 rakiet czy jakos tak  Dzieki

• Inwestor
Opublikowano

Co do min to oczywiście jestem za. Ludzie którzy mają perk, bądź też grają saperem czasami podkładają w takich miejscach te miny, że człowiekowi odechciewa się grać. Dobrze jeszcze by było, aby było wiadomo który gracz podłożył te miny.

Co do rakiet, błyskawic itp. to już raczej jak się chce, nie wiem czy jest to w sumie potrzebne, ale jak administracja zdecyduje się dodać to na pewno nie zaszkodzi :)

• Właściciel
Opublikowano

Dodaliśmy dla Adminów lepszą widoczność min, gdy nie żyją. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.