Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Boty bez przeszkód widzą postacie z niewidka, tam gdzie zwykły gracz nawet nie spojrzy one z daleka biegną do ciebie i strzelają jak boty z zezem ale  jednak widzą i to bardzo dobrze. Da sie cos z tym zrobic ? :)

Kolejny problem: RS nie odpala sie na końcu rundy. Przynajmniej u mnie juz 2 mapa z rzędu rs cicho jest :)

Edytowane przez ramzi_
Opublikowano

Też zauważyłem ten problem z rs że jak sie dłużej pogra na serverze to po jakimś czasie nie słychać rs . 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Boty nie będą widzieć postaci z niewidką, po najbliższym restarcie serwera (jutro. 6:00). Jeżeli chodzi natomiast o roundsound, na serwerze działa prawidłowo z tego co widziałem, mógłbyś bardziej opisać problem? 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano
5 minut temu, Dudnes napisał(a):

Boty nie będą widzieć postaci z niewidką, po najbliższym restarcie serwera (jutro. 6:00). Jeżeli chodzi natomiast o roundsound, na serwerze działa prawidłowo z tego co widziałem, mógłbyś bardziej opisać problem? 

Buguje sie... czasem jest dobrze a czasem z rundy na runde cicho do zmiany mapy. Wydaje mi sie ze czesto tak jest jak runda jest bardzo szybko, np fy_pool gdzie nawet 20 sek i jest po zabawie wtedy jedna jeszcze nie skonczy i buguje sie z druga.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dokładnie jak napisał @  BaQStiC . Potrafi sie cos zbugowac raz na jakis czas, że nawet 2 mapy z rzędu są cicho. Przynajmniej u mnie. Działac działają ale sie buguje.

• Właściciel
Opublikowano

Czyli problem generalnie występuje na małych mapach?

Opublikowano
47 minut temu, Dudnes napisał(a):

Czyli problem generalnie występuje na małych mapach?

Na dust2 tez miałem ten problem, eldorado równiez a dalej nie zwracałem uwagi :)

Opublikowano

ten problem z rsami to nie jest na jakichs poszczegolnych mapach xD jak sie ma po prostu dluzej odpalona gre czasem to sie cos pi*****i, ze tak powiem i trzeba gre zresetowac i bedzie dzialac

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Dalej boty widzą z daleka, drugi koniec mapy a bot rusher strzela :)
Oraz na mapie eldorado nie pokazuje sie ścianka, że jest zakaz itp itd. 

Edytowane przez ramzi_
  • Właściciel
Opublikowano

Z roundsound będziemy coś kombinować jednak ciężko jest wykryć przyczynę bo plugin odtwarza tylko cmd u gracza, na pozostałych serwerach działa bez zarzutu. 

Jeżeli chodzi o boty tutaj problem jest większy ponieważ nie reagują one kompletnie na user_render, mimo wszystko będziemy próbować znaleźć rozwiązanie, bądź zwiększymy bardziej redukcje botów przy nawet mniejszej ilości graczy. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.