Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Shadow__

Propozycja - usprawnienie systemu wskrzeszania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule, najbardziej chodzi o to, by w trakcie rozgrywki gdy graczy faktycznie jest dużo na serwerze ( serwer jest niemal pełny/pełny ), możliwe było ich wskrzeszanie ( pod E, patrząc na model nieżywego sojusznika ). Jest to praktyka która na paru serwerach została wprowadzona i przyjęła się dość dobrze, poza tym w moim rozumieniu nakręca rozgrywkę, bo rundy nie kończą się zbyt szybko.

Również mile widziane by było ograniczanie tego do x graczy żywych ( w obu drużynach ), jak również x graczy na serwerze ( wtedy dostępne byłyby wyłącznie boty, a więc także ich przejmowanie, więc 2gi sposób na respawn )

Temat miał być zwięzły, więc jeżeli potrzebne będą dodatkowe informacje, bardzo chętnie to wszystko rozpiszę w odpowiedziach do tego tematu.

• Premium
Opublikowano

Jest leczenie, więc chyba wskrzeszanie jest zbędne. Chyba, żeby zmienić leczenie na wskrzeszanie, ale to już jakaś ankieta czy gracze chcą. Ja bym został przy leczeniu, ale to już tylko moje zdanie.

• Donator
Opublikowano

na moje to moze przejsc;

zamienic leczenie (które i tak leczy wolno) na wskrzeszenie 2x na runde (dla gracza), po wskrzeszeniu masz polowe zycia  zalozmy i powinno przejsc

Opublikowano

Imo spoko opcja zamiast leczenia, bo z doświadczenia wiemy, że to leczenie jakie jest obecnie, jest po prostu średnie. Na jedynym z serwerów (nie będę reklamował), jest coś takiego jak granat leczacy, też spoko opcja np. zamiast leczenia. Zanim się kogoś doprosisz i zanim cie uleczy, mija rok 😄

• Admin ONLY DD2
Opublikowano

Z tym granatem leczącym spoko by było i by można było go za monety kupić by nie było za łatwo 😁 bo wskrzeszanie to trochę za dużo mi się wydaje, wskrzeszenie, później przejęcie bota, myślę że nowi gracze będą szybko rezygnować z gry widząc jak długo trzeba czekać na kolejną rundę 😒 

Opublikowano (edytowane)

Nie no bez jaj jakie granaty leczące xd  Im zwyklejszy serwer (jako only dd2) tym lepiej i tak już te 2 skoki z svipa swoj zamęt wprowadzają. Z tego wszystkiego najprosciej i najlepiej by bylo, jakby to leczenie bylo po prostu nieco szybsze i tyle.

Edytowane przez cause i got high
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Witam.
Jeżeli chodzi o wskrzeszanie, jest to dla mnie zbędny dodatek, myślę, że wpłynąłby negatywnie na rozgrywkę.
Granat leczący to bardziej usprawnienie na serwer 4FUN niżeli DD2.
Postaram się o poprawienie systemu leczenia, żeby leczenie było znacznie krótsze niż aktualnie.
Propozycje przyjmuje, jako usprawnienie systemu leczenia.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.