Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Rowerr

Problem- Najpotężniejsza aktualnie premka i nikt do tej pory tego nie zauważył (Alkaida).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że spamuję codziennie postami, a tu propozycję a tu problem, ale zostało chyba finalne ostatnie niedopatrzenie.

Podczas wczorajszej gry ktoś zauważył i mi o tym napisał czy nie za dużo bije z ak-47. Zmieniłem na inną postać z akaczem i się okazuję że faktycznie ta osoba słusznie to zauważyła. Przed chwilą zacząłem testować tą postać i Alkaida  nie biję +7 dmg, tylko +7dmg(+int).
To znaczy że przy max int, czyli 150, alkaida biję +7 dmg bazowe+15 dmg  co skutkuje obrażeniami rzędu 70-80 w klatkę, 160-180 w głowę. A jak dodatkowo się dropnie perk platynowe naboje  +15 dmg, to z połączeniem rakiety 130 dmg i jednym strzałem za 85-95 to z łatwością likwidowało się grupkę przeciwników. Zgłaszam to teraz bo dopiero teraz się skapnąłem o tym.

Nie wiem czy postanowicie to zostawić i zaktualizować  opis, czy zmienić, ja tylko zgłaszam że klasa nie jest zgodna z opisem.

Aktualnie klasa wygląda tak:
hp: 30

int 5

wytrz 10

kond 20

Bron: ak, deagle he

Umiejętności:  +7 dmg(+int) ak, 1/4 he, 2 rakiety.

Przy czym sprawdziłbym jeszcze czy granat działa poprawnie,  ponieważ te 1/4 bardzo często wchodzi.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
Opublikowano

Też to zauważyłem, że alkaida za dużo bije, często padałem na 4 hity mając 200hp. 

Przydałoby się, żeby administracja przed resetem usiadła do każdej klasy i po prostu je sprawdziła, czy wszystko jest zgodne z opisem. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Dodałem poprawkę na DMG, dziękujemy za zgłoszenie! 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.