Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest problem aby zbindować  spadochron .  spadochron i skill na co niektórych klasach są na e po czym jak chcemy zbiondować osobno pn skill na -c to spadochron nie działa .

Prosze o rozpatrzenie tego problemu iż jest to uciążliwe , lub poprostu rozdzielić aby spadochron byl pod e jak wszedzie a skill klasy np pod c czy jakim iinym klawiszem alby zbindowac .

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Żeby działał Ci spadochron pod [E] wystarczy wpisać komendę /spadochron na czacie, wyskoczy Ci wtedy taki komunikat:

• image.png.20fc87bad42aa26f0b5f7f8290736809.png

Co do bindów, to pod komendą /bindy wszystko jest dokładnie opisane co należy zrobić by zbindować sobie dany skill lub użycie perku:

• image.png.27e51c3808e919370d8c2fea336ff733.png 
  • image.png.63d82a1e9c07a4f84291ca7d447617e9.png

Jeśli chodzi o bindowanie skilla pod [C] dla Ciebie to wystarczy, że wpiszesz w konsolę

bind "c" "+teleport"

Opublikowano

Ja nie pamiętam już szczegółowo od siebie - ale też parę innych osób się na to skarżyło, że pomimo zbindowania tylko spadochronu na E, i tak pomimo to wypuszczało im np. rakietę, tak jakby ona była przypisana do tego samego co spadochron.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja wiem jak sie binduje :D lecz gdzy zbinduje pod "c" to mam pod "c" i  "e" skila jak zbinduje spadochron to go nie ma nie mozna zbindować go poprostu .... nic nie da wpisywanie komendy /spadochron czo on/of bo go nie ma pod e... i trzeba resetowac bindy aby spowrotem byl i znow jest skil i spadochron pod e....

Opublikowano
27 minut temu, Dexter123 napisał(a):

Ja wiem jak sie binduje :D lecz gdzy zbinduje pod "c" to mam pod "c" i  "e" skila jak zbinduje spadochron to go nie ma nie mozna zbindować go poprostu .... nic nie da wpisywanie komendy /spadochron czo on/of bo go nie ma pod e... i trzeba resetowac bindy aby spowrotem byl i znow jest skil i spadochron pod e....

Jeśli grasz na wersji NonSteam spróbuj dodać binda w swoim pliku .cfg. Niektóre wersje NonSteam mają problemy z zapisywaniem poleceń wklepywanych w konsoli. :peeposalute:

W dniu 18.10.2024 o 18:28, -c- napisał(a):

że pomimo zbindowania tylko spadochronu na E, i tak pomimo to wypuszczało im np. rakietę, tak jakby ona była przypisana do tego samego co spadochron.

Wydaje mi się, że tak jak up. ^

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak jest z tym na nonsteamach, ale wyglada to tak, jakby uzycie klasy bylo "połaczone" z +use. Nie jestem jakimś bindowym mistrzem, ALE po odbindowamiu +use z e, a nastepnie zbindowaniu spadochronu pod e, to spadochron nadal nie działał, jesli jest tu osoba której sie to udało, zapraszam do podzielenia sie sposobem 

Edytowane przez Kr00pla
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano
Godzinę temu, Kr00pla napisał(a):

jesli jest tu osoba której sie to udało, zapraszam do podzielenia sie sposobem

Już spieszę z pomocą. :UmPikaOla:

https://streamable.com/oz2fr6  - Zbindowałem sobie na próbę rakiety pod [c] i spadochron pod [e] - wszystko działa.

Żeby spadochron zrobiony bindem działał najpierw musimy mieć wyłączony spadochron komendą (/spadochron), inaczej nam nie zadziała, co widać na filmiku.

Poza tym w menu bindów jest literówka, dlatego też pojawia się problem z prawidłowym zbindowaniem spadochronu, prawidłowy bind powinien wyglądać tak:

Cytat

bind "e" "+parachute"

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

@ fr0zen wyjaśnił, dodatkowo poprawiona została literówka. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.