Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Jubileusz - Katujemy.eu, 10 urodziny!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

logo4.png

Drodzy Forumowicze,

Dzisiaj obchodzimy niezwykłe święto – dokładnie dziesięć lat temu nasza sieć serwerów Katujemy oficjalnie rozpoczęła swoją działalność. Co roku świętujemy „urodziny” sieci, jednak dzisiejszy dzień jest wyjątkowy, ponieważ obchodzimy jubileusz – dziesięciolecie istnienia. Nikt z nas nie spodziewał się, że uda nam się utrzymać tak długo.

Żadne z naszych początkowych założeń nie przewidywało takiej trwałości, a jednak jesteśmy tu i radzimy sobie naprawdę świetnie.

Przez te lata przewinęły się przez naszą społeczność setki osób – niektórzy odeszli, inni zostali, a wciąż pojawiają się nowe twarze, za co jesteśmy Wam ogromnie wdzięczni. To Wy tworzycie tę społeczność i to dzięki Wam istniejemy. Dziękujemy za Waszą obecność i wsparcie!

do urodzin.png

Z okazji jubileuszu naszej sieci przygotowaliśmy dla Was małą niespodziankę. Wszystkie bany nałożone na naszych serwerach, zarówno w CS 1.6, jak i CS2, zostaną usunięte. Osoby, które miały aktywne bany, mają teraz szansę na nowy start – mamy nadzieję, że dobrze wykorzystacie tę okazję! :)

W nadchodzący weekend zaplanowaliśmy kilka konkursów związanych bezpośrednio z naszą siecią z okazji jej urodzin.

Zachęcamy do regularnego śledzenia działu konkursów, aby być na bieżąco i nie przegapić żadnej okazji!

do urodzin.png

Lista poprzednich urodzin:

6 Miesięcy - KLIK

1 Rok - KLIK

2 Rok - Niestety brak tematu

3 Rok - KLIK

4 Rok - KLIK

5 Rok - KLIK

6 Rok - KLIK

7 Rok - KLIK

8 Rok - KLIK

9 Rok - KLIK

do urodzin.png

Wszystkie loga, które posiadaliśmy od początku sieci

2014

Spoiler

2014.jpg

2015-2016

Spoiler

2015-2016.png

2016-2017

Spoiler

2016-2017.png

2018

Spoiler

2018.png

2019

Spoiler

2019.png

2020

Spoiler

2020.png

2021

Spoiler

2021.png

2022

Spoiler

2022.png

2023/2024 (Aktualne)

Spoiler

2023.png

do urodzin.png

Wszystkie style, które posiadaliśmy od początku sieci

2014-2015

Spoiler

2014-2015.jpg

2016

Spoiler

2016.jpeg

2017

Spoiler

2017.png

2018

Spoiler

2018.png

2019

Spoiler

2019.png

2020

Spoiler

2020.png

2021

Spoiler

2021.png

2022

Spoiler

2022.png

do urodzin.png

Jak wyglądał ubiegły rok naszej sieci

Niestety, początek tego roku nie był dla nas zbyt udany. Wszyscy, którzy byli wtedy z nami, doskonale pamiętają, jak przejście z CS:GO na CS2 mocno uderzyło w naszą społeczność. Nie ma co ukrywać – przez lata skupialiśmy się wyłącznie na serwerach CS:GO (obecnie CS2) i mieliśmy solidną bazę graczy tej wersji. Z kilkunastu serwerów, które prowadziliśmy, przetrwały jedynie dwa: MIRAGE #1 i MIRAGE #2. Nie mieliśmy wyboru – musieliśmy wrócić do starszej wersji gry, czyli klasycznego CS 1.6. Na tamten moment mieliśmy tylko serwer ONLY DD2, ale z czasem dodaliśmy kilka innych, takich jak FFA czy CLASSIC, który w grudniu odniósł ogromny sukces i szybko się rozwijał. Z zaledwie jednego serwera CS 1.6 na początku roku, do końca 2023 rozrośliśmy się do trzech serwerów, które praktycznie zawsze były pełne.Nowy rok (2024) rozpoczął się znacznie lepiej. CS2 powoli zaczęło nabierać tempa, a my odzyskiwaliśmy zarówno starych, jak i nowych graczy. Z dwóch serwerów CS2 rozbudowaliśmy się do kilku, a nie sposób zapomnieć o starcie serwera COD 301 LVL, który odniósł ogromny sukces. Każdy, kto gra w CS 1.6, wie, jak trudno jest rozkręcić takie mody. Podsumowując krótko nasze osiągnięcia: obecnie posiadamy 5 serwerów CS 1.6 oraz 9 serwerów CS2. Wkrótce pojawią się kolejne, nad którymi pracowaliśmy od jakiegoś czasu. Szczegóły poznacie niedługo na naszym forum!

Na zakończenie chciałbym raz jeszcze serdecznie podziękować wszystkim, którzy aktywnie angażują się w życie naszej społeczności. Dziękuję użytkownikom forum, graczom spędzającym codziennie czas na naszych serwerach, a także tym, którzy swoimi żartami rozweselają chatbox – nawet jeśli nie zawsze zgodnie z regulaminem, to jednak są z nami i wnoszą coś wyjątkowego do naszej społeczności. Szczególne podziękowania kierujemy również do wszystkich, którzy wsparli nas finansowo w ubiegłym roku. Każda złotówka przyczynia się do rozwoju naszej sieci i pomaga nam wciąż iść naprzód. Dziękujemy :serduszko:

• Lubię to! 15
  • KAT 2
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 39
  • Donator
Opublikowano

No to ten... hapi borsdej tuuuu juuuu :tf:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano (edytowane)

:pepeuwu: Wszystkiego Najlepszego :pepeuwu:

:pepeuwu:  всего хорошего :pepeuwu:

:pepeuwu:  Alles Gute  :pepeuwu:

:pepeuwu: Joyeux Anniversaire  :pepeuwu:

:pepeuwu: Happy Birthday :pepeuwu:

:pepeuwu:  생일 축하해 :pepeuwu:

Przepotężny Kryspin jest to 10% tego czasu z wami!

Kocham Was! Wszyscy jesteśmy przepotężnymi Słowianami!

Edytowane przez Slavic boy
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

No to jak dycha to trzeba, to pomnożyć przez 10 i obalić setkę Happy Cat GIF

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Ja przez większość czasu grałem w CS:GO na AWP Only, które świetnie wspominam i tak mi brakuje tego klimatu, przez ten czas jakoś nie było okazji odwiedzić forum, dopiero jakieś półtora roku temu założyłem konto, kiedy na tej sieci powstało DD2 #2 (CS 1.6), które już niestety nie istnieje. Fajnie dostrzec, jak przebiegał rozwój forum w tamtych czasach i szkoda że mnie przy tym nie było. Mimo wszystko, cieszę się że jestem z wami i życzymy dalszych 10 lat rozwoju 😁

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Zazdroszczę tym którzy tu są przez te 10 lat, tworzenie pomaganie i ogarnianie tego wszystkiego przez tyle lat to naprawdę super historia. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Przyjście tutaj jeszcze za czasów csgo była jedną z lepszych decyzji w mojej cs'owej karierze.

Oby ta sieć trzymała się jak najlepiej i jak najdłużej :katdzieki:

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Sto lat i kolejnej dekady, twórzmy historie byle nie jak la budda :katdzieki:

Miło być częścią tejże forumowej przygody.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
14 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Z okazji jubileuszu naszej sieci przygotowaliśmy dla Was małą niespodziankę. Wszystkie bany nałożone na naszych serwerach, zarówno w CS 1.6, jak i CS2, zostaną usunięte

Cóż za wspaniała wiadomość :katsmieszne:

100lat i miłego ponownego banowania oraz rozpisywania demek. 

:mmeowdy_hi:

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Opublikowano

jakaż to swietna wiadomość,
mam nadzieje że sieć bedzie trwać jeszcze tyle ile się tylko da.
miło jest być częścią tego, może nie długo ale nadal dziękuję :D

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego już 10 lat.
Jak to się mówi "Skończyło się 10 minut zaczyna się 20 minut" jeszcze raz najlepszego gratki 🤩🤩🤩🥳🥳

𝓬𝔃𝓮𝓬𝔃𝓾𝓹 🤍

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Boże z czego ja tutaj chyba już 8 lat jestem... Są wspomnienia, ile mordek się tu przewinęło, a ile dram przeżyło... :katprzykromi:

Oby Wam się! :martinis:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Trochę żal, że wiedziało się o tej sieci już wiele lat temu a dołączyło tak późno, nie mogąc patrzeć i dokładać coś od siebie w rozwój projektu. Niemniej liczę na to, że za kolejną dekadę będę mógł napisać, że były to najlepsze 10 lat mojej CSowej przygody. :pepoLove:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.